902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
BackRestartNext
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
web_dagolldagom
La Creu Roja signa un conveni de col·laboració amb Dagoll Dagom
13-10-2015
La Creu Roja i Dagoll Dagom han signat un conveni de col·laboració, aquest 30 setembre, amb la voluntat d'oferir facilitats d'accés a la cultura als col·lectius vulnerables, com ara persones grans i infància en risc, atesos per l'entitat a Catalunya.
Visita Mango 010
Joves del projecte d’ocupació “Itineraris Horitzontals” de la Creu Roja visiten l’empresa Mango
09-10-2015
Una desena de joves integrants del projecte d’ocupació “Itineraris Horitzontals per a Joves a l’Empresa” de la Creu Roja a Barcelona i Granollers, han visitat l’outlet i el centre logístic de Mango ubicat a Palau Solità i Plegamans.
grecia7 - copia
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb l’ajuda humanitària a la població refugiada
28-08-2015
La Creu Roja ha posat a disposició de la ciutadania que vulgui ajudar a les persones afectades per la crisi de refugiats als Balcans un seguit de canals per a realitzar donacions. També s’han desplaçat a la zona dos delegats estatals de la Creu Roja, un dels dos català.
Nepal_web
La Creu Roja envia material d’ajuda per les víctimes del terratrèmol de Nepal
27-04-2015
La Creu Roja realitza avui, 27 d’abril, un enviament d’ajuda humanitària al Nepal, consistent en 3.200 mantes, 1.680 tendals de plàstics, 1.200 bidons de plàstic plegables i 507 sets de cuina familiars.
foto-refugiados-en-Hungría
Campanya “#ProtegirLaHumanitat, acabar amb la indiferència”
08-10-2015
La Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR) ha llançat aquest 17 de setembre la campanya “Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència".
fotoAH1
Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil
24-11-2014
Coneix a fons la nostra iniciativa!
Visita’ns a www.actuemja.org, i veuràs què fem per ajudar als nostres infants a créixer en igualtat d’oportunitats. Tota la informació actualitzada sobre l’Aliança Humanitària i molt més.
A prop teu
Vídeo destacat

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja