902 22 22 92

 
 Creu Roja al FacebookCreu Roja al TwitterFotos de Creu Roja Catalunya a Flickr Creu Roja a InstagramCanal You Tube de Creu Roja CatalunyaCreu Roja a google+
 
 
 
 
 
 
 
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
La Creu Roja s’ha ocupat de la desaparició de més de 500 persones en l’últim any
29-08-2014
Amb motiu del Dia Internacional dels Desapareguts, que se celebra el 30 d'agost, el Comitè Internacional de la Creu Roja (CICR) fa una crida a la comunitat internacional per sensibilitzar-la sobre la tragèdia de les persones desaparegudes i el drama que viuen les seves famílies.
La Creu Roja realitza prop de 3.400 avisos preventius a les platges de Montgat des de principis d’estiu
28-08-2014
La Creu Roja a les platges de Montgat ha realitzat 3.385 avisos preventius a banyistes i embarcacions en el que portem de temporada de platges. Les causes més freqüents són els banyistes fora de la zona de bany o els que es troben en roques i espigons.
La Creu Roja assistirà 100.000 famílies a Filipines en 1 any i mig
20-11-2013
Una desena d'Unitats de Resposta en Emergències (ERU, en les seves sigles en anglès) de la Creu Roja treballen sobre el terreny per assistir els afectats, focalitzant la seva intervenció en la dotació d’aigua potable, el sanejament, la salut, la logística i les telecomunicacions.
La Creu Roja fa una crida per recaptar fons per als afectatas del conflicte sirià
09-09-2013
A més de garantir les necessitats bàsiques dels més de 6 milions de persones desplaçades, a Síria són necessaris aliments, articles de primera necessitat, medicaments i material mèdic, inaccessibles també per a la població atrapada en les àrees més conflictives.
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb els projectes de lluita contra la pobresa
31-03-2014
La campanya promou l’acció voluntària i, alhora, fa una crida perquè la ciutadania s’impliqui en els projectes de lluita contra la pobresa. El jugador del Barça, Andrés Iniesta, protagonitza de forma desinteressada per segon any consecutiu l’espot de la campanya.
La fundació Vodafone Espanya i la fundació ATRESMEDIA llancen “Passa la bola”, una acció per donar suport al pla d’ajuda escolar de la Creu Roja
10-03-2014
ATRESMEDIA i Vodafone Espanya llancen "Passa la bola", una acció solidària a través d'una app per a Smarthphone, els fons del qual es destinaran al projecte de suport escolar per a nens i nenes amb dificultats de la Creu Roja.
A prop teu
Vídeo destacat
banner campanyabanner campanyabanner campanya
Estat platges

Formació

Curs destacat

La gestió del voluntariat i la Qualitat
Cercador de cursos

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja