902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
DiaMundialAfrica2_CAT
Nepal_CAT
Carrussel_acolliment familiar_CAT
Carroussel_campanya_alimentació_estiu_CAT
BackRestartNext
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
DSC_0768 - copia
La Creu Roja i la Fundació Pinnae impulsen l’emprenedoria en persones en risc d’exclusió
06-07-2015
L’acord pretén fomentar la inserció sociolaboral de col·lectius en situació de risc d’exclusió social a través de l’autoocupació i l’emprenedoria.
Sempre acompanyats
L’Obra Social “la Caixa”, la Creu Roja i l'Ajuntament de Tortosa inicien una campanya per prevenir les situacions de soledat no volguda
30-06-2015
Aquesta acció s’emmarca en el projecte 'Sempre acompanyats', que impulsa l’Obra Social ”la Caixa”, la Creu Roja i l’Ajuntament de Tortosa i que comença a funcionar com a prova pilot al nucli de Tortosa, on un 24,08% de les persones que viuen soles són majors de 65 anys (1.620 persones).
Nepal_web
La Creu Roja envia material d’ajuda per les víctimes del terratrèmol de Nepal
27-04-2015
La Creu Roja realitza avui, 27 d’abril, un enviament d’ajuda humanitària al Nepal, consistent en 3.200 mantes, 1.680 tendals de plàstics, 1.200 bidons de plàstic plegables i 507 sets de cuina familiars.
Mediterrani
La Creu Roja lamenta profundament la tragèdia humanitària al Mediterrani i demana unificar esforços per evitar aquest drama humà
20-04-2015
La Creu Roja Italiana ha posat en marxa un telèfon de contacte per als familiars de les víctimes (+39) 3893432063 que està disponible en italià, anglès, francès i àrab.
fotoAH1
Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil
24-11-2014
Coneix a fons la nostra iniciativa!
Visita’ns a www.actuemja.org, i veuràs què fem per ajudar als nostres infants a créixer en igualtat d’oportunitats. Tota la informació actualitzada sobre l’Aliança Humanitària i molt més.
Iniestawebint
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb els projectes de lluita contra la pobresa
31-03-2014
La campanya promou l’acció voluntària i, alhora, fa una crida perquè la ciutadania s’impliqui en els projectes de lluita contra la pobresa. El jugador del Barça, Andrés Iniesta, protagonitza de forma desinteressada per segon any consecutiu l’espot de la campanya.
A prop teu
Vídeo destacat
Aliança humanitària per a l’Alimentació InfantilAliança humanitària per a l’Alimentació InfantilAliança humanitària per a l’Alimentació Infantil
Estat platges
Servei de Teleassistència i Localització de personas
Formació Bàsica Institucional online

Formació

Curs destacat

Formació Bàsica Institucional Online
Cercador de cursos
Creu Roja Joventut. Eleccions Generals

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja