902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
BackRestartNext
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
IMG_4386
El COEC i la Creu Roja ofereixen gratuïtament assistència odontològica bàsica a pacients en risc d’exclusió
11-02-2016
El Col•legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya (COEC) va inaugurar el passat 9 de febrer, la seva Clínica Odontològica Solidària. Es tracta d’un projecte sorgit de la col•laboració entre el COEC i la Creu Roja a Catalunya que té per objectiu oferir gratuïtament assistència odontològica bàsica de qualitat a pacients que arran de la seva situació socioeconòmica no hi tenen accés per cap altra via.
Dansa Solidària Refugiats
L’Institut del Teatre i la Creu Roja recapten més de 4.000 € per als refugiats
11-02-2016
L’import de la taquilla es destinarà íntegrament al programa d’acollida i integració dels refugiats a Catalunya. A aquesta xifra, s’hi sumarà la quantitat recaptada a la fila zero, que es coneixerà a primers de març, un cop finalitzi el període d’aportacions el 29 de febrer.
grecia7 - copia
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb l’ajuda humanitària a la població refugiada
28-08-2015
La Creu Roja ha posat a disposició de la ciutadania que vulgui ajudar a les persones afectades per la crisi de refugiats als Balcans un seguit de canals per a realitzar donacions. També s’han desplaçat a la zona dos delegats estatals de la Creu Roja, un dels dos català.
Nepal_web
La Creu Roja envia material d’ajuda per les víctimes del terratrèmol de Nepal
27-04-2015
La Creu Roja realitza avui, 27 d’abril, un enviament d’ajuda humanitària al Nepal, consistent en 3.200 mantes, 1.680 tendals de plàstics, 1.200 bidons de plàstic plegables i 507 sets de cuina familiars.
imatge_numero_compte
Campanya “#ProtegirLaHumanitat, acabar amb la indiferència”
08-10-2015
La Federació Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja (FICR) ha llançat aquest 17 de setembre la campanya “Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència".
fotoAH1
Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil
24-11-2014
Coneix a fons la nostra iniciativa!
Visita’ns a www.actuemja.org, i veuràs què fem per ajudar als nostres infants a créixer en igualtat d’oportunitats. Tota la informació actualitzada sobre l’Aliança Humanitària i molt més.
A prop teu
Vídeo destacat

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja