902 22 22 92

 
 Creu Roja al FacebookCreu Roja al TwitterFotos de Creu Roja Catalunya a Flickr Creu Roja a InstagramCanal You Tube de Creu Roja CatalunyaCreu Roja a google+
 
 
 
 
 
 
 
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
La Creu Roja i la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya, alineen esforços per lluitar contra la pobresa
28-07-2014
La Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya, ha visitat avui la Plataforma Humanitària de la Creu Roja per fer l’acte de lliurament de 3.000 kg. d’aliments que la Creu Roja repartirà entre els seus usuaris atesos als projectes de Lluita contra la Pobresa, indistintament del seu origen arreu del territori català.
La Creu Roja a Torroella de Montgrí reforça la seva flota amb un nou vehicle
25-07-2014
La Creu Roja a Torroella de Montgrí ha incorporat un nou vehicle subvencionat pel fons del 0,7% de l'IRPF del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que permetrà oferir una major eficàcia i comoditat al voluntariat de proximitat del programa de Gent Gran de la institució.
La Creu Roja assistirà 100.000 famílies a Filipines en 1 any i mig
20-11-2013
Una desena d'Unitats de Resposta en Emergències (ERU, en les seves sigles en anglès) de la Creu Roja treballen sobre el terreny per assistir els afectats, focalitzant la seva intervenció en la dotació d’aigua potable, el sanejament, la salut, la logística i les telecomunicacions.
La Creu Roja fa una crida per recaptar fons per als afectatas del conflicte sirià
09-09-2013
A més de garantir les necessitats bàsiques dels més de 6 milions de persones desplaçades, a Síria són necessaris aliments, articles de primera necessitat, medicaments i material mèdic, inaccessibles també per a la població atrapada en les àrees més conflictives.
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb els projectes de lluita contra la pobresa
31-03-2014
La campanya promou l’acció voluntària i, alhora, fa una crida perquè la ciutadania s’impliqui en els projectes de lluita contra la pobresa. El jugador del Barça, Andrés Iniesta, protagonitza de forma desinteressada per segon any consecutiu l’espot de la campanya.
La fundació Vodafone Espanya i la fundació ATRESMEDIA llancen “Passa la bola”, una acció per donar suport al pla d’ajuda escolar de la Creu Roja
10-03-2014
ATRESMEDIA i Vodafone Espanya llancen "Passa la bola", una acció solidària a través d'una app per a Smarthphone, els fons del qual es destinaran al projecte de suport escolar per a nens i nenes amb dificultats de la Creu Roja.
A prop teu
Vídeo destacat
Estat platges

Formació

Curs destacat

Formació Bàsica Institucional Online
Cercador de cursos

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja