902 22 22 92

 
Creu Roja a les xarxes socials Creu Roja al FacebookCreu Roja al TwitterFotos de Creu Roja Catalunya a Flickr Creu Roja a InstagramCanal You Tube de Creu Roja CatalunyaCreu Roja a google+
 
 
 
 
 
 
carrouselcorrecteCAT4
Carrousel Aliança 02122014 CAT
Carrousel Aliança Humanit
CarrousselReceptariCAT
BackRestartNext
 
Actualitat
Emergències
Campanyes
ConveniSalutweb
El Servei Català de la Salut i la Creu Roja faciliten l’accés als serveis sanitaris a persones en situació molt vulnerable
02-03-2015
L’objectiu és donar cobertura sanitària a persones que, per motius excepcionals, no ho poden fer perquè els falta algun requisit indispensable, majoritàriament l’empadronament.
montornes
La Creu Roja a Granollers cobrirà la Mitja de Montornès amb 11 vehicles i 50 voluntaris
02-03-2015
El 8 de març, tindrà lloc la 22a edició de la Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilana-la Roca. La Creu Roja hi garantirà l’assistència sociosanitària.
foto filipines bona
La Creu Roja assistirà 100.000 famílies a Filipines en 1 any i mig
20-11-2013
Una desena d'Unitats de Resposta en Emergències (ERU, en les seves sigles en anglès) de la Creu Roja treballen sobre el terreny per assistir els afectats, focalitzant la seva intervenció en la dotació d’aigua potable, el sanejament, la salut, la logística i les telecomunicacions.
comunicat
La Creu Roja fa una crida per recaptar fons per als afectatas del conflicte sirià
09-09-2013
A més de garantir les necessitats bàsiques dels més de 6 milions de persones desplaçades, a Síria són necessaris aliments, articles de primera necessitat, medicaments i material mèdic, inaccessibles també per a la població atrapada en les àrees més conflictives.
fotoAH1
Aliança Humanitària per a l'Alimentació Infantil
24-11-2014
Coneix a fons la nostra iniciativa!
Visita’ns a www.actuemja.org, i veuràs què fem per ajudar als nostres infants a créixer en igualtat d’oportunitats. Tota la informació actualitzada sobre l’Aliança Humanitària i molt més.
Iniestawebint
La Creu Roja crida a la ciutadania a col·laborar amb els projectes de lluita contra la pobresa
31-03-2014
La campanya promou l’acció voluntària i, alhora, fa una crida perquè la ciutadania s’impliqui en els projectes de lluita contra la pobresa. El jugador del Barça, Andrés Iniesta, protagonitza de forma desinteressada per segon any consecutiu l’espot de la campanya.
A prop teu
Vídeo destacat
Aliança humanitària per a l’Alimentació InfantilAliança humanitària per a l’Alimentació InfantilAliança humanitària per a l’Alimentació Infantil
Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja
Servei de Teleassistència i Localització de personas
Formació Bàsica Institucional online

Formació

Curs destacat

Formació Bàsica Institucional Online
Cercador de cursos

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja