902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Les assemblees de l’Alt Penedès i de Vilanova i la Geltrú comparteixen una nova ambulància
31-05-2011
Ambulancia
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
A la seva presentació, hi han assistit el president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona i a l’Alt Penedès, Josep Quitet i Jaume Munné, i el vicepresident (i president en funcions) de Vilanova, Santiago Sánchez.

La Creu Roja a l’Alt Penedès i a Vilanova i la Geltrú compartiran una nova ambulància. Les dues assemblees han acordat assumir conjuntament el cost de la compra del vehicle, que es destinarà a reforçar els serveis preventius que duen a terme als seus àmbits territorials.

L’acte de presentació de la nova ambulància ha comptat amb l’assistència dels presidents de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona i a l’assembla de l’Alt Penedès, Josep Quitet i Jaume Munné, respectivament, i del vicepresident (en funcions de president) de l’oficina de Vilanova i la Geltrú, Santiago Sánchez Caballero. 

L’ús compartit d’aquest nou vehicle mostra com unir recursos materials serveix per assolir una gestió econòmica més eficient. Tant l’assemblea de l’Alt Penedès com la de Vilanova i la Geltrú ja disposaven d’una ambulància en ambdós casos, però tenien la necessitat de comptar amb un altre vehicle d’aquestes característiques.

Arran de l’acord entre les dues assemblees, la Creu Roja a l’Alt Penedès i a Vilanova i la Geltrú compartiran les despeses del vehicle al 50%. També han establert un calendari d’ús preferent de l’ambulància, segons les necessitats de cada territori.

 

 

Informació Relacionada
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja