902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja al Moianès es dota d’una nova ambulància tot terreny
08-11-2011
PresentacioAmbulanciaMoia
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’ambulància 4x4 servirà per a desplaçaments en l’entorn rural i en condicions adverses.

A la presentació, hi han assistit Josep Quitet, president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, i els presidents de les assemblees del Moianès, Manresa i Sallent, Ramon Forcada, Miguel Riera i Albert Prat, respectivament.

La Creu Roja al Moianès s’ha dotat d’una nova ambulància tot terreny, presentada el dissabte 15 d’octubre. L’acte, al qual han assistit una trentena de persones, s’ha celebrat a l’Escola Pia de Moià.

A la presentació, hi han assistit Ramon Forcada, president de l’assemblea del Moianès, i altres membres del comitè comarcal, així com els presidents de les assemblees de Manresa i Sallent, Miguel Riera i Albert Prat, respectivament. Els ha acompanyat Josep Quitet, president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona. A més, s’ha comptat amb la presència de voluntariat de l’assemblea del Moianès i de l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, a més d’altres representants de l’ajuntament d’aquest municipi, situat a la comarca del Bages, i dels pobles de Castellcir i Collsuspina. També hi ha assistit membres de Protecció Civil del Bages i dels bombers del parc de Moià.

Durant l’acte, s’ha celebrat el bateig del nou vehicle, que ha anat a càrrec d’un pare escolapi. La nova ambulància complementa l’únic vehicle amb què comptava fins ara la Creu Roja de Moianès i és apta pels desplaçaments en entorns rurals i en condicions adverses. L’ambulància ha estat finançada per la mateixa assemblea.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja