900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pla d'Acció
Pla_accio_def

Per planificar els seus projectes a mig i llarg termini, la Creu Roja elabora plans d’acció per a períodes de 4 anys. Actualment, està en vigor el  Pla d’Acció 2011-2015.

Elaborat sota el rerefons econòmic i social, aquest document fixa l'estratègia de la Creu Roja, de la mateixa manera que ho fan els plans d'acció de la institució humanitària en l'àmbit estatal i internacional.

Així, per exemple, l'Estratègia 2020 de la Federació Internacional de la Creu Roja (FICR) fixa les principals línies d'actuació de l'entitat per a aquesta dècada sota el lema "Salvar vides, canviar mentalitats" i adverteix que les commocions causades per crisis financeres i económiques poden tenir conseqüències profundes i a llarg termini, que agreugin les desigualtats socials. A més, en si del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, està assolint una importància creixent l'estratègia de la Diplomàcia Humanitària per influir sobre líders d'opinió i responables polítics o institucionals.

El Pla d'Acció 2011-2015 és fruit del debat que va tenir lloc durant la trobada de la institució humanitària celebrada a Fira de Sabadell el 10 de març de 2012. Presidents, coordinadors locals i comarcals i altres responsables de la Creu Roja d'arreu de Catalunya van assistir a aquesta trobada per acordar les línies d'actuació de la Creu Roja per als propers anys:  

  • Salvar vides i donar suport a la recuperació després dels desastres;
  • Possibilitar una vida sana i segura;  
  • Promoure la inclusió social, la no violència i la pau; 
  • Reforçar l'estructura de l'organització per respondre millor a les necessitats de les persones i col•lectius vulnerables; 
  • Promoure la diplomàcia humanitària; 
  • Funcionar amb la màxima eficàcia i eficiència.
Notícies relacionades
Empresesquesumen-web
“Treballem amb persones que poden però que, sobretot, volen treballar”
10-12-2019
Entrevistem Anna Maspons i Jaume Coll, voluntaris de la Creu Roja a Granollers i impulsors del projecte ‘Empreses que sumen’.
GremiPedra_web
Aposta per promoure l'ocupació i el relleu generacional en el sector de la pedra
07-12-2019
La Creu Roja Barcelonès Nord i la Federació Catalana de la Pedra uneixen esforços perquè persones que necessiten incorporar-se al mercat laboral puguin fer-ho en aquest sector que requereix un relleu generacional.
Balanç Factura Digital SOREA-CREU ROJA_1_web
Sorea contribueix amb més de 35.000 euros al Programa de Pobresa Energètica de la Creu Roja
03-12-2019
L'empresa col·labora amb l'organització humanitària a través de la seva campanya per fomentar la factura electrònica.
1
1 2 3 4 5
9
Contacte

Adreça: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Demana més informació mitjançant el nostre email de contacte.

Telèfon: 93 300 65 65

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja