902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Marató de recollida de joguines de la Creu Roja a l’Anoia
14-12-2011
Marató joguinesWEB
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Aquesta marató anual s’emmarca en la campanya de joguines de Creu Roja Joventut a Catalunya.

La marató de recollida de joguines de la Creu Roja a l’Anoia, que té per objectiu donar suport als infants de famílies amb pocs recursos, se celebra el 16 de desembre a la Biblioteca Central de Cal Font (Igualada).

En aquesta edició, aquesta marató anual comptarà amb espectacles en directe dels pallassos solidaris de la Creu Roja i amb d’altres activitats lúdiques, com un taller de circ a càrrec de Tot Circ de Copons.

A més de motivar la solidaritat, aquesta acció pretén conscienciar la ciutadania sobre la importància que els infants rebin joguines educatives, que no siguin bèl•liques ni sexistes, i que promoguin el consum responsable.

La marató d’aquest any compta amb la col·laboració especial de les empreses Hotel Molí Blanc, Lavazza Vending, CartroBox Anoia i Abacus. D’altra banda, ajuntaments i entitats de diverses localitats de la comarca de l’Anoia també col•laboren tant en la marató com en d’altres punts de recollida de joguines. Concretament, s’organitzaran activitats d’aquest tipus a Igualada, Santa Margarida de Montbui, Piera, La Pobla de Claramunt, Vilanova del Camí, Òdena, Capellades, El Bruc i Masquefa.

XIX Campanya de joguines de Creu Roja Joventut a Catalunya

L’assemblea de l’Anoia organitza la marató anual i d’altres activitats de recollida de joguines arreu de la comarca en el marc de la XIX Campanya de joguines de Creu Roja Joventut, a través de la qual es preveu arribar a més de 16.000 infants durant aquestes festes arreu de Catalunya. Des que va començar la crisi econòmica, el nombre de beneficiaris de la campanya ha anat creixent de forma ininterrompuda i la previsió d’enguany supera en un 88% la xifra de fa tres anys (Reis 2009).

La campanya d’enguany porta per lema “Joc apte per a tothom. Ara, més que mai, és el teu torn!” i un altre dels seus eixos d’actuació són les accions de sensibilització sobre el valor pedagògic del joc. En aquesta edició, la primera que consta d’una campanya 2.0, s’ha posat en marxa el web www.lajoguinaeducativa.com i s’està promovent la participació ciutadana a través de Twitter. Incorporant el hashtag #campanyadejoguines o a la secció “Desitjos” de la pàgina web de la campanya, tothom que ho desitgi pot expressar els seus desitjos de solidaritat.

Per a més informació sobre la marató de recollida de joguines, també podeu consultar el web de l’assemblea comarcal de la Creu Roja www.creurojaanoia.org, o bé trucar al telèfon 938 030 789.
Informació Relacionada
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja