902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Fi de campanya del Sorteig d’Or 2012 amb un munt d’iniciatives de les assemblees locals
19-07-2012
Entrega premi Sorteig d'Or
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

La Creu Roja acaba la campanya del Sorteig d’Or de 2012, que es celebrarà el dijous 19 de Juliol a València a les 19h, amb un final de festa d’acord amb l’objectiu del Sorteig d’Or: Donar a conèixer els diferents projectes de l’entitat i aconseguir fons destinats a projectes humanitaris amb la venda de les butlletes.

Aquest final de la campanya ha anat acompanyat de moltes activitats dinamitzades i organitzades per determinades assemblees locals de caràcter lúdic, esportiu i demés, per ajudar a la venda de les butlletes del Sorteig d’Or. Aquest any, des de l’àmbit autonòmic de Captació de Fons s’ha volgut incentivar la implicació de les assemblees locals en la recerca d’altres canals de venda alternatius, innovadors, i més propers al territori, a través de la convocatòria del primer concurs d’iniciatives locals del Sorteig d’Or. Aquestes iniciatives han tingut la motivació extra d’un reconeixement per part de l’entitat.

La iniciativa guanyadora, per votació de les altres assemblees, ha estat les Parades Solidàries de l’Hospitalet del Llobregat. Així, 180 parades dels 8 Mercats Municipals de la localitat han volgut participar per primer cop amb la venda de les butlletes, oferint-les als seus clients. Amb aquesta fórmula s’ha aconseguit una venda de 1.200 butlletes.

Dijous 19 de Juliol, coincidint amb el dia de celebració del Sorteig d’Or, el President i Secretària Provincials de la Creu Roja a Barcelona faran entrega del premi, un pack per 2 adults i 2 nens de la Vida es Bella, als representants de l’Assemblea de l’Hospitalet, a la seu autonòmica situada al carrer Joan d’Àustria.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja