900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Arbora&Ausonia contribueix als kits de suport social de la Creu Roja
09-06-2011
Arboraausonia
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L'empresa i l'entitat signen un conveni de col·laboració per facilitar l'accés dels més desfavorits a productes absorbents.

Arbora &  Ausonia ha establert un conveni de col·laboració amb la Creu Roja per a la donació de  productes de les seves marques, Dodot, Ausonia, Tampax, Evax i Lindor, entre altres, a l'entitat humanitària.

Per la seva banda, la Creu Roja destinarà aquests productes a l'ajuda de col·lectius vulnerables dins de la distribució de kits de suport social. Aquests kits cobreixen les necessitats alimentàries, higièniques i de consum bàsic de les persones que pateixen els efectes de la crisi amb l'objectiu de cobrir-ne les necessitats bàsiques.

Josep Marquès, president de la Creu Roja a Catalunya, en representació de la Creu Roja Espanyola, i Manuel Estavellis, Director General d'Arbora & Ausonia  han signat el conveni en un acte que ha tingut lloc a les oficines centrals de l'empresa a Barcelona.

Aquest acord té la voluntat de formalitzar les donacions que, des dels diferents centres d'Arbora & Ausonia es duen a terme, especialment de bolquers Dodot, i de promoure la col·laboració futura d'ambdues entitats. Així, l'abril passat Arbora & Ausonia va fer una donació de productes valorats en més de 13.000 €, i aquest mes de maig ha donat productes a la Creu Roja per als damnificats del terratrèmol de Llorca (Múrcia).

Aquest acord de col·laboració constata el compromís social d'Arbora & Ausonia i  el seu reconeixement a la Creu Roja i a la tasca social que aquesta entitat duu a terme amb  les persones més vulnerables.

Sobre la Creu Roja
La Creu Roja, institució humanitària de caràcter voluntari i d'interès públic, està configurada legalment com a auxiliar i col·laboradora de les administracions públiques en les activitats humanitàries i socials impulsades per les mateixes. Entre les seves finalitats estatutàries figuren la promoció i la col·laboració d'accions de benestar social de serveis assistencials i socials, amb especial atenció a col·lectius o a persones amb dificultat per a la seva integració social, la prevenció i reparació de danys originats per sinistres, calamitats públiques, conflictes, malalties i epidèmies, la cooperació en programes de prevenció sanitària i en accions de tipus assistencial i reparadora en el camp de la salut, i, en general, l'exercici de tota funció social i humanitària compatible amb l'esperit de la institució. Tot això sota els principis d'Humanitat, Imparcialitat, Neutralitat, Independència, Voluntariat, Unitat i Universalitat.

Per a més informació sobre la Creu Roja: www.creuroja.org/ www.cruzroja.es  

Sobre Arbora & Ausonia
Arbora & Ausonia és una empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes absorbents als mercats d'higiene infantil i familiar, higiene femenina i d'incontinència d'adults. La companyia compta amb plantes a Xixona (Alacant), Mequinença (Saragossa), Montornés del Vallès (Barcelona) i seus centrals de Barcelona i Lisboa.

Entre les seves marques,e es troben algunes tan conegudes com Dodot, Evax, Ausonia, Tampax, Kandoo, Lindor, o Charmin, ocupant posicions de lideratge en els seus sectors d'activitat: bolquers, tovalloletes higièniques, compreses, tampons, protectors i productes d'incontinència.

Treballa orientada pel principi d'excel·lència empresarial en diferents àmbits i ha rebut el reconeixement d'entitats externes com la certificació ISO 9001 a la bona gestió de la Qualitat dels productes i processos i la ISO 14001 de Gestió Mediambiental.

Per a més informació sobre Arbora: www.arbora-ausonia.es

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja