902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja rep la donació de 250 peces de roba infantil de Grownies
26-02-2013
robernouLlancajuny2010_3 (450x338)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La roba recollida en un entorn online es distribuirà a les famílies en risc d’exclusió a través de diversos punts d’arreu del territori.

Es busca impulsar noves fórmules que incentivin el reciclatge i l’estalvi de les despeses familiars.


La Creu Roja ha rebut del servei d’intercanvi online de roba infantil Grownies la donació de 250 peces de roba infantil procedents dels “Lots solidaris”, que aniran destinats la infància de famílies en situació de risc d’exclusió social a casa nostra.

Aquesta donació de les 250 peces de roba infantil -procedent de l’opció de “Lot Solidari” del lloc web de Grownies- la Creu Roja la destinarà als diversos espais de rober que en diferents punts del territori, de manera que es pot distribuir a les famílies que ho requereixin en funció de l’edat i, per tant de les necessitats dels seus infants.

La donació de roba infantil s’emmarca dins de la col•laboració que fa un any i mig han establert Grownies i la Creu Roja per iniciar i impulsar fórmules que incentivin el reciclatge i, per tant, l’estalvi de les despeses corrents de les llars catalanes.

La roba, i en especial la infantil, és una de les necessitats bàsiques que han de fer front econòmicament les famílies. Ja en el primer estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja a Catalunya, publicat al juliol de 2011, es va constatar que el 55% dels fills de les famílies ateses en els programes de Lluita contra la pobresa i l’exclusió social no podien disposar de roba nova, mentre que un 30% no podia permetre’s tenir dos parells de sabates adequats.

Grownies (www.grownies.com) és un servei que permet a les famílies intercanviar roba infantil en desús i en perfecte estat a través d’internet. Els usuaris agrupen la roba en lots de sis a vuit peces i els ofereixen virtualment, de manera que obtenen així crèdit per a poder sol•licitar una altres peces infantils que els puguin interessi. En aquest cas, l’usuari interessat únicament ha d’abonar 15,95€ per cada lot rebut en concepte de transport.

Grownies aposta per convertir-se en el referent al sector infantil al consum col•laboratiu, una tendència molt estesa internacionalment i que el 2012 ha experimentat un gran auge al nostre país. "El servei estén l'intercanvi presencial de tota la vida entre amics i familiars a potencialment totes les famílies del país, gràcies a l'ús de les noves tecnologies i les xarxes socials", comenta Joan Marc García, Co-Fundador i CEO de Grownies. “Les famílies necessiten noves formes d'estalvi, que a la vegada les facin sentir millor quan consumeixin. A més, així es respecta el medi ambient i estén la vida de la roba, de manera que ajuda les famílies entre si”.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja