902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Catalunya acull una trobada estatal de Creu Roja Joventut
19-08-2011
CartellFageda2011web
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Joves voluntaris i formadors de Creu Roja Joventut, procedents d’11 comunitat autònomes, participen a l’escola d’estiu, que enguany té lloc del 19 al 27 d’agost a Sant Quirze de Safaja (Vallès Oriental).

El vicepresident i l’adjunt a coordinació de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Adolf Díaz, assisteixen a la inauguració de l’escola, que també compta ambla presència dels directors estatal i autonòmic de CRJ, Aitor Murciano i Iolanda Gargallo.

Catalunya acull enguany l’Escola d’estiu 2011 de Creu Roja Joventut (CRJ), que se celebra del 19 al 27 d’agost a Sant Quirze de Safaja (Vallès Oriental). Joves voluntaris i formadors d’arreu de l’Estat participen en aquesta trobada anual, que té per objectiu millorar les habilitats i coneixements dels membres de CRJ.

L’escola d’estiu, que enguany celebra la seva 22ena edició titulada “Fageda 2011”, compta enguany amb la participació de prop de 60 persones, entre voluntariat, formadors i talleristes. Els participants procedeixen d’un total d’11 comunitats autònomes, entre les quals figuren les següents: Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Catalunya, Ceuta, Madrid, la Comunitat Valenciana, Galícia, Múrcia i Astúries.

Per donar la benvinguda als participants, assistiran a l’escola dissabte vinent, 20 d’agost, el vicepresident i l’adjunt a coordinació de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet i Adolf Díaz, respectivament. A la trobada, també hi assistirà el director estatal de Creu Roja Joventut, Aitor Murciano, acompanyat per les directores de CRJ a Catalunya i a la demarcació de Barcelona, Iolanda Gargallo i Rosa Alcalà.

Després de la inauguració de la trobada, que té lloc a la casa de colònies ”Mas Badó” de Sant Quirze de Safaja, començaran a desenvolupar-se el programa formatiu de l’escola. D’una banda, s’impartiran formacions especifiques sobre temàtiques relacionades amb els programes desenvolupats per CRJ, entre les quals figuren l’alimentació, el consum responsable i el desenvolupament sostenible, la cooperació internacional i l’educació per al desenvolupament o la prevenció de la violència de gènere. D’altres sessions estan dedicades als monitors de participació infantil i juvenil, a les metodologies i a les habilitats d’intervenció, de desenvolupament personal o professional.

Formació per a formadors i voluntariat

A més de les formacions específiques, es realitzaran tallers pràctics per treballar aspectes com la gestió local, les tècniques d’avaluació, l’habilitat de parlar en públic, la creativitat i el treball en equip, a més d’activitats lúdiques. Algunes de les activitats formatives estan adreçades específicament als formadors acreditats de CRJ, per completar la preparació que han rebut per exercir com a tals a la seva comunitat autònoma de procedència.

L’Escola d’Estiu de CRJ està subvencionada per l’Instituto de la Juventud (Injuve) del Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat.
Informació Relacionada
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja