900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Nova agenda de Formació Sanitària 2015 de la Creu Roja a l'Anoia
14-01-2015
agenda_formacio_2011
Cursos de primers auxilis
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a l'Anoia ha publicat l'agenda de cursos de formació sanitària per a l'any 2015, on s'hi poden trobar cursos i tallers de primers auxilis des de 6 h fins a 50 hores de durada.

Tots els cursos que consten a l'agenda es duran a terme, sempre i quan hi hagi un mínim d'inscripcions, tal com s'indica a la normativa de cursos i no es prodecirà al seu cobrament fins que es confirmi el seu inici.

Cal recordar que el curs de socorrisme aquàtic s’ha convertit en un mòdul de formació professional de Grau Mitjà anomentat “Salvament i Socorrisme”. Totes aquelles persones que disposin de la titulació expedida per la Creu Roja i vulguin homologar-la s’hauran d’inscriure a la prova d’accés del mòdul que periòdicament programa el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i presentar les seves titulacions per iniciar un procés de convalidació.

En el document adjunt, es poden trobar les dates i horaris dels cursos d'Atenció Sanitària Immediata N-II, de Desfibril·lador Extern Automàtic i dels Tallers de Primers Auxilis per Infants i Nadons i el de Primers Auxilis a la Natura.

Les inscripcions ja estan obertes i cal fer-les a través del portal de formació de la Creu Roja. Per facilitar la localització de cadascun dels cursos, en el document s'hi han detallat els codis, així com el procés a seguir per fer-ne la recerca.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb la Creu Roja a l'Anoia, a través del correu electrònic jordi.margalef@creuroja.org o bé al telèfon 93 803 .
Informació Relacionada
Agenda de Formació Sanitària 2015
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja