900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 

Actualitat

selecciona / select  

Trobada Provincial Creu Roja Joventut Osona
Prop de seixanta participants a la Trobada Provincial de Creu Roja Joventut a Barcelona
30-10-2012
Més de seixanta persones han participat en les diverses activitats formatives i de lleure de la Trobada de Creu Roja Joventut a la demarcació de Barcelona, que ha tingut lloc a Taradell del 26 al 28 d’octubre.
socors
La Creu Roja participa demà en un simulacre del Pla INUNCAT a Terrassa, Sant Cugat i Rubí
29-10-2012
La Creu Roja actuarà demà en la hipotètica evacuació d’un autocar escolar accidentat a la riera i en el posterior allotjament de les persones afectades en un alberg d’emergència, a més de l’acompanyament i atenció a un grup de persones sense sostre a Terrassa.
FotoSocelteufetge
Campanya “Hola, sóc el teu fetge”
26-10-2012
La Creu Roja porta a terme a Barcelona una campanya preventiva i de promoció d’hàbits saludables a través de l’humor del monologuista Txabi Franquesa. L'objectiu és sensibilitzar sobre la importància del fetge per a la salut.

FestesSantNarcisarxiu
La Creu Roja a Girona dóna cobertura sociosanitària a les Fires i Festes de Sant Narcís
26-10-2012
En aquesta edició de les Fires i Festes de Sant Narcís, la Creu Roja a Girona desplega un servei preventiu amb 140 places voluntàries des de divendres 26 d’octubre al dissabte 4 de novembre.
imatge premi principi
Lliurament del premi Príncep d’Astúries de Cooperació Internacional al Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja
26-10-2012
El lliurament del premi té lloc aquest divendres, 26 d’octubre, a Oviedo i comptarà amb la presència dels presidents del CICR i de la FICRMLR, Peter Maurer i Tadateru Konoé, respectivament.
GUAU
L’ERIE de Gossos de la Creu Roja a Catalunya participa en una exposició paral·lela al lliurament de premis
25-10-2012
L'Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos de la Creu Roja a Catalunya participa a Oviedo en una exposició sobre l’actuació de la institució humanitària davant d’emergències. L’exposició es pot visitar al Campo San Francisco de la capital asturiana.
1
1 2 3 4 5 6
6
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja