900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 

Actualitat

selecciona / select  

Xarxa RESCAT
Interior adhereix la Creu Roja a la Xarxa RESCAT d’emergències de la Generalitat
31-07-2014
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Marquès, han signat avui un conveni pel qual la Creu Roja s’integra en el sistema de la xarxa de comunicacions d’emergència RESCAT de la Generalitat.
webalbergdipsalut
La Creu Roja a Girona reforça el seu material d'emergències amb 900 mantes i 75 llits amb el suport de Dipsalut
29-07-2014
La Creu Roja a Girona reforça el seu material d’emergències amb 900 mantes i 75 llits, recursos que serviran per fer front a eventuals situacions d’emergència, gràcies a la subvenció de Dipsalut de la Diputació de Girona.
Comunitat islàmica
La Creu Roja i la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya, alineen esforços per lluitar contra la pobresa
28-07-2014
La Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya, ha visitat avui la Plataforma Humanitària de la Creu Roja per fer l’acte de lliurament de 3.000 kg. d’aliments que la Creu Roja repartirà entre els seus usuaris atesos als projectes de Lluita contra la Pobresa, indistintament del seu origen arreu del territori català.
web_torroella-DSC_0146
La Creu Roja a Torroella de Montgrí reforça la seva flota amb un nou vehicle
25-07-2014
La Creu Roja a Torroella de Montgrí ha incorporat un nou vehicle subvencionat pel fons del 0,7% de l'IRPF del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, que permetrà oferir una major eficàcia i comoditat al voluntariat de proximitat del programa de Gent Gran de la institució.
Sant Celoni1
La 3a Caminada de l’Or de la Creu Roja a Sant Celoni recapta més de 1.500 euros
21-07-2014
Durant el mes de juny va tenir lloc a Sant Celoni la 3a Caminada de l’Or i la 3a Pedalada Solidària que va recaptar més de 1.500 € que es destinaran a l’alimentació infantil. Es tracta del tercer any consecutiu que es realitzen aquestes activitats, que enguany donaran els seus beneficis a la realització de projectes de l’Aliança Humanitària.
campanya suport alimentari
1.500 infants i adolescents en risc d'exclusió tindran garantida una alimentació saludable al Garraf
21-07-2014
La Creu Roja, el Consell Comarcal del Garraf, els sis ajuntaments del Garraf i Càritas van signar el 16 de juliol l’acord marc de la campanya de suport a infants amb vulnerabilitat alimentària, a través de la qual uneixen esforços per garantir un àpat equilibrat al dia a infants en risc durant el període de vacances.
1
1 2
2
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja