900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 

Actualitat

selecciona / select  

Martorell2
L’empresa Serveis Logístics Martorell recapta 3.000 € per a un projecte d'infància
01-10-2015
Els 3.000 € recaptats per l'empresa es destinaran a Zona Petits, un projecte que la Creu Roja destina a la infància de fins a 10 anys.
ArxiuMontserrat
La Creu Roja aplega més de 600 persones grans a Montserrat per promoure’n l’autonomia i l’envelliment actiu
29-09-2015
Es farà una mostra dels projectes d’innovació tecnològica al servei d’aquest col·lectiu, com ara la video-atenció, que permet fer exercicis de memòria a distància a través d’un monitor, o el projecte pilot Enreda’t, que promou els vincles entre gent gran a través de tauletes.
DagollDagom
Entitats socials i Dagoll Dagom reivindiquen l’accés a la cultura per a la gent gran en situació vulnerable
28-09-2015
L’1 d’Octubre, Dia Internacional de les Persones Grans, Avismón Catalunya, Càritas Diocesana de Barcelona, Creu Roja i Amics de la Gent Gran volen recordar els drets de les persones grans. Dagoll Dagom convida a persones grans usuàries d’aquestes entitats a veure “Mar i Cel”.
Col·legis electorals
La Creu Roja acompanyarà persones amb mobilitat reduïda als col·legis electorals
25-09-2015
La Creu Roja desenvoluparà el servei especial d’acompanyament als col·legis electorals per a les persones amb mobilitat reduïda, coincidint amb la celebració de les eleccions catalanes de diumenge 27 de setembre.
Cerdanyola
La Creu Roja participa en la jornada sobre empreses i inserció laboral a Montcada i Reixac
23-09-2015
Montcada i Reixac ha acollit aquest 22 de setembre la 4a edició de la jornada “Gettingtalent” per a la promoció de l’ocupació. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Montcada, volia posar en contacte persones en situació d’atur i empreses que busquen personal o formules de cooperación.
LaMercearxiu
La Creu Roja garanteix l’assistència sociosanitària en prop de 60 espectacles i activitats de la Mercè
23-09-2015
El dispositiu de la Creu Roja compta amb 652 places voluntàries per cobrir 56 activitats i espectacles de La Mercè en espais emblemàtics de la ciutat com la Plaça de Sant Jaume, l’Avinguda de la Catedral, Maria Cristina, la Plaça dels Àngels, el Fòrum, el Parc de la Ciutadella o la Barceloneta, entre d'altres.
1
1 2 3
3
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja