900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 

Actualitat

selecciona / select  

casa_acollida_tarragona_web
La Creu Roja commemora els 25 anys de la Casa d’Acollida per a persones amb VIH a Tarragona
29-11-2019
És l’únic recurs residencial que l’entitat té a Catalunya destinat a persones amb VIH en situació d’exclusió social. Durant aquest temps, s’hi han atès 209 usuaris i usuàries.
gent_gran2_web
La Creu Roja i la Diputació de Barcelona, 5 anys junts apostant pel voluntariat amb la gent gran
26-11-2019
La campanya #GransLovers pretén conscienciar sobre la soledat no volguda i contribuir a incrementar i consolidar la xarxa social de la gent gran.
atenpro_web2
La Creu Roja atén més de 3.500 dones a través del servei ATENPRO d’Atenció i Protecció a Víctimes de Violència de Gènere
25-11-2019
L’organització els ofereix també atenció integral i complementària a través de projectes per cobrir necessitats bàsiques i de programes d’empoderament, suport psicosocial i ocupabilitat.
Onada Fred_web
Més de 3.300 persones sense llar reben atenció de la Creu Roja a Catalunya
25-11-2019
Es treballa amb aquest col·lectiu tant en la cobertura de les necessitats bàsiques com en el suport integral i continuat per aconseguir la seva reinserció.
foto-web
La Creu Roja organitza una sessió informativa sobre els acolliments familiars
23-11-2019
La xerrada 'Vols obrir la teva família?' tindrà lloc el 28 de novembre i s’organitza juntament amb l’associació Punt de Referència.
Projecte_refugiats__web
La Confederació Mundial de Penyes i la Creu Roja impulsen un nou projecte d’acollida per a les persones refugiades arreu de Catalunya
09-11-2019
L’entitat barcelonista promourà la integració dels nouvinguts a través de les seves penyes i aprofitarà la seva àmplia presència al territori català per col·laborar amb la Creu Roja a nivell local.
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja