900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Assemblea Granollers
granollers
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Actualitat
Actualitat
DSC_4400
L’assemblea de Granollers celebra el Dia Mundial de la Creu Roja amb diverses activitats per a infants i adults
09-05-2012
En motiu del Dia Mundial de la Creu Roja, que s'ha commemorat oficialment el 8 de maig, es realitzaran diverses activitats per difondre la tasca de la institució i sensibilitzar la població durant el proper cap de setmana.
Campanyes
sense informació actualment
Descripció
La Creu Roja a Granollers, al llarg d’aquests més de cent anys que portem fent acció al territori, hem anat assolint els reptes propis d’una societat canviant amb població diversa i de vegades amb entorns familiars febles. També en la lluita contra l’exclusió social, intervenint en la prevenció i l’assistència de la violència de gènere, al costat de la gent gran, dels infants, dels reclusos, de les persones amb addicions, ... Tota una feina que és possible, en bona part, gràcies al voluntariat, a persones que no dubten en donar el seu temps i el seu esforç per ajudar els altres. En definitiva, persones que contribueixen a crear una societat millor.

La presència de la Creu Roja a la comarca és habitual també en actes socials, esportius, festius, en tasques de prevenció i assistència.
Aquesta és només una petita part de la tasca que duu a terme gràcies als seus importants pilars: el voluntariat, les persones i empreses sòcies i l’equip tècnic.

Aquestes tasques són imprescindibles per construïr la societat present i futura, per donar prioritat a aquells valors que haurien de guiar a la solidaritat, les ganes de compartir i l’esperit de lluita contra les adversitats en aquests temps complicats que estem vivint.
Programes i Projectes
AccióProjectePrograma
Emplea Redes
Emplea Redes
Mesures específiques d'accés a l'ocupació
Kits de Suport Social
Recolzament social en situacions de vulnerabilitat
Lluita contra la pobresa i l'exclusió social
 
Contacte
Comarcal
c/Joan Prim, 38
08402 Granollers
Barcelona
938611240
Punts d'actuació

No hi ha més punts d'actuació en aquesta Assemblea

On actuem

Cerca la teva Creu Roja més propera.

Veure llistat complet

veure tots

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja