900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Assemblea Mataró - Sant Andreu de Llavaneres
mataro_450x200
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Actualitat
Actualitat
ArxiuRefugiatsMataro
La Creu Roja obre una vintena de places d’acollida més per a població refugiada a Mataró
17-08-2017
Actualment la Creu Roja té capacitat per acollir 446 persones a l’any, el doble que a principis de 2017. A finals d’any, espera ampliar aquesta capacitat a 516 persones.
Campanyes
sense informació actualment
Descripció
La Creu Roja Matarò - Sant Andreu de Llavaneres desenvolupa la seva activitat principalment en les següents àrees: Intervenció Social, Ocupació, Socors i Emergències i Gent Gran.

Actualment l’assemblea ha centrat els seus esforços en actuacions adreçades a pal·liar els efectes de la crisi, incrementant el projecte d’aliments per a la solidaritat i creant-ne de nous com el programa d’aliments frescos, el Casalet o el programa de beques menjador per atendre les necessitats dels infants i programes d’ocupació per tal d’afavorir el desenvolupament de les persones. Tot això sense oblidar els serveis tradicionals que oferim sempre: l’atenció a la població en situació d’emergència, les platges, la cooperació internacional, l’educació per la salut, les accions de formació, etc.


Us convidem a conèixer i participar a l'activitat que duu a terme la Creu Roja Mataró - Sant Andreu de Llavaneres, on cada dia l’equip de voluntaris i tècnics treballem en favor de les persones que més ho necessiten i us convidem a aportar el vostre gra de sorra per completar el suport a tots els col·lectius en situació de màxima vulnerabilitat.
Programes i Projectes
AccióProjectePrograma
Club Social Andana
Centre de Dia Persones sense llar
Lluita contra la pobresa i l'exclusió social
 
Contacte
Local
c/ Energía, 11
08304 Mataró
Barcelona
937410225
Punts d'actuació

No hi ha més punts d'actuació en aquesta Assemblea

On actuem

Cerca la teva Creu Roja més propera.

Veure llistat complet

veure tots

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja