900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Comença la campanya “XQT’AGRADA” per promoure el voluntariat entre els joves de Catalunya
04-10-2011
Voluntariatjovecampanya
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
L’objectiu de la campanya és promoure la participació dels joves de 16 a 30 anys en els projectes de voluntariat de Creu Roja Joventut (CRJ).

La campanya, finançada per la Fundació “la Caixa”, consta d’un vídeo de sensibilització i es fonamenta en l’ús d’Internet i les xarxes socials.

Assemblees locals i comarcals de la Creu Roja difondran la campanya arreu del territori i es distribuiran cartells, punts de llibre i altres materials de sensibilització.

La institució humanitària engega dimarts, 4 d’octubre, la campanya “XQT’AGRADA”, amb l’objectiu de promoure el voluntariat entre els joves de 16 i 30 anys i la seva participació en els diferents programes de Creu Roja Joventut (CRJ). La campanya, que es fonamenta en l’ús d’Internet i les xarxes socials, l’han organitzada conjuntament la Creu Roja i CRJ.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya estatal de la Creu Roja “XQTGUSTA”, que compta amb el finançament de la Fundació “la Caixa”, a través de la convocatòria per al Foment de Voluntariat 2010. En el cas de Catalunya, la campanya es desenvoluparà entre el 4 d’octubre i el 15 de novembre i vol promoure la participació dels joves en programes de CRJ dels àmbits següents: intervenció i inclusió social, promoció i educació per a la salut, educació per al desenvolupament i cooperació internacional, perspectiva de gènere i coeducació, participació i educació ambiental i sostenibilitat. Per això, també es donaran a conèixer les places d’acció voluntària disponibles en tots aquests programes d’intervenció.

Els missatges de la campanya es difondran a través del butlletí electrònic i el web de Creu Roja Joventut, el portal de la Creu Roja a Catalunya i les xarxes socials Facebook i Twitter. El web de CRJ constarà d’un banner de la campanya i, des del portal de Creu Roja a Catalunya, es podrà accedir a un espot de 40 segons, que transmet sis missatges, valors i característiques inherents a la infància i a la joventut”. Arreu de l’Estat, la campanya també ha fet ús de la tecnologia QR, un sistema que permet visualitzar missatges als telèfons mòbils, quan els seus usuaris els fan passar per sobre d’un codi de barres (en aquest cas, inserit al cartell de la campanya).

Als missatges a la xarxa, s’hi afegiran altres actuacions per promoure el voluntariat jove, com ara el repartiment dels punts de llibre a les biblioteques de la Diputació Barcelona o la distribució de cartells a les principals universitats catalanes. També es difondrà aquesta iniciativa durant les intervencions del programa SOM.NIT, un projecte de CRJ per prevenir riscos associats al consum d’alcohol i drogues, fent ús de la tecnologia Bluetooth.

A més, assemblees locals i comarcals de la Creu Roja faran difusió de la campanya a les quatre demarcacions catalanes. Per a més informació sobre la campanya, podeu consultar el web: www.xqtgusta.org o trucar al 902 22 22 92.

Si feu click aquí, podreu veure el vídeo de la campanya.
Información Relacionada
Buscador de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja