900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Campanyes
SORTEIG_OR_DEF

La Creu Roja realitza tasques d’ajut humanitari i projectes socials en diferents àmbits, com ara la gent gran, la infància, la cooperació internacional o la immigració. En aquest sentit, són moltes les campanyes i projectes que es porten a terme amb diferents intencions i objectius.

Entre les campanyes de la Creu Roja, figuren campanyes de sensibilització sobre una àrea concreta, com ara la salut o les necessitats dels països en vies de desenvolupament, i d’altres més genèriques adreçades a la captació de voluntariat i socis i sòcies, o bé a la captació de fons destinats als projectes humanitaris de la institució.

Campanyes actives

Passejades Solidàries

Joves, persones grans, famílies... Tothom que hi estigui interessat pot participar a les “Passejades Solidàries” que la Creu Roja organitza en diferents punts del territori català. L’objectiu és recollir fons per als projectes actius de la institució humanitària, ja que la inscripció que abonaran els participants tindrà aquesta finalitat. Inscriu-t'hi ara. Més informació.

 

Campanya solidària contra la cronificació de la pobresa

És primordial sensibilitzar les persones sobre la importància del voluntariat i la solidaritat i, per això, es realitza cada any una campanya de captació de fons i promoció de voluntariat. Fes-te'n voluntari. Fes-te'n soci. Fes un donatiu. Veure vídeo campanya.

 

"Ens fem grans, creixem entre tots", campanya per les relacions intergeneracionals 

Promou l’envelliment actiu i la solidaritat entre persones grans i joves arreu de Catalunya. "Ens fem grans" és fruit de la iniciativa conjunta de Creu Roja Joventut i l’àmbit de Gent Gran i Atenció a la Dependència de Creu Roja i es desenvolupa amb el suport del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Aquesta campanya, es va posar en marxa el mes de febrer de 2012, en el marc de l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, i que s'ha seguit desenvolupant al llarg del 2013 arreu del territori català. Més informació.

 

Sorteig d'Or

Amb l’objectiu de recollir fons per finançar l’acció humanitària de la institució, la Creu Roja celebra cada any aquest sorteig i posa en marxa una campanya per promoure la venda de butlletes i difondre, alhora, les activitats de la institució. La recaptació del sorteig es destina a finançar els projectes socials i humanitaris de la Creu Roja. Més informació.

 

Acció Humanitària, una resposta coordinada

Amb aquesta exposició, l’entitat vol mostrar el recorregut de l’acció humanitària, des que es produeix un desastre o una situació d’emergència fins que l’ajuda arriba a les persones damnificades. Més informació.

 

SOM.NIT: Més de 10 anys actuant

Projecte d’acció directa d’informació, prevenció i reducció de riscs associats al consum de drogues en espais d’oci nocturn i consum, fomentant la llibertat i l’autonomia personal. Més informació.

 

Camí cap a la pau

Aquesta exposició té per objectiu promoure el debat sobre els possibles rols que desenvolupen les persones que viuen o participen en les hostilitats i sobre com poden influir en la transformació pacífica dels conflictes. Més informació.

 

TAD (Teleassistència Domiciliària) i Teleassistència Mòbil

A través d’aquest servei, s’instal·la un terminal al domicili de cada persona usuària, que, en situació d’emergència, permet establir contacte directe amb una central receptora de la Creu Roja, només prement un botó. La Creu Roja ha posat en marxa recentment el servei de Teleassistència Mòbil per estendre aquest servei fora de la llar i garantir la seguretat dels usuaris en els diferents espais que freqüenten durant la seva vida quotidiana. Més informació.

 

LOPE (Localitzador Personal), amb GPS per a malalts d'Alzheimer

El LOPE (Localitzador Personal) és un projecte destinat a la cura i vigilància de persones malaltes d’Alzheimer o d’altres deterioraments cognitius en fase lleu o moderada, que poden patir desorientacions i necessiten assistència continuada. Més informació.

 

Et correspon, ens correspon

Amb la col·laboració de diversos dibuixants reconeguts, la Creu Roja ha posat en marxa aquesta campanya amb la intenció de concienciar la població vers la igualtat de gènere. Més informació.

 

Vols ser el meu soci?

Sota aquest lema, la Creu Roja realitza diverses campanyes de captació de socis conscienciant les persones sobre la necessitat de col·laborar amb la institució. Més informació.

 

Prevenir és viure

Es tracta d’una campanya estratègica de prevenció d'accidents de la amb el que es coneix com a “prevenció secundària” dels sinistres o urgències, la finalitat és reduir al màxim les conseqüències d’aquests accidents. Més informació.

 

Acolliments familiars

La Creu Roja realtiza anualment una campanya per promoure els acolliments familiars. L’objectiu és arribar al màxim de famílies per poder donar una llar temporal als infants que ho necessiten. Més informació.

 

Onada de calor

Conjunt d’accions destinades a minimitzar l’impacte de les altes temperatures entre la població i, especialment, entre col·lectius vulnerables com ara la gent gran. Més informació.

 

 

 

 

Onada de fred

Aquesta campanya emmarcada dins els programes de Gent Gran i Atenció a la Dependència, consisteix en la posada en marxa d’un programa social d’atenció a les persones més vulnerables als canvis de temperatura, que precisen una atenció complementària a les que realitzen els serveis socials comunitaris i locals. Més informació. Cartell onada de fred.
 

Nevades i glaçades

Conjunt d’accions destinades a minimitzar l’impacte de la neu i el gel entre la població i, especialment, entre col·lectius vulnerables com ara la gent gran. Més informació.

Material divulgatiu de la campanya informativa sobre nevades.

Informació i consells sobre altres riscos naturals.

Contacte

Demana més informació al nostre email de contacte.

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja