900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Pla d'Acció
Pla_accio_def

Per planificar els seus projectes a mig i llarg termini, la Creu Roja elabora plans d’acció per a períodes de 4 anys. Actualment, està en vigor el  Pla d’Acció 2011-2015.

Elaborat sota el rerefons econòmic i social, aquest document fixa l'estratègia de la Creu Roja, de la mateixa manera que ho fan els plans d'acció de la institució humanitària en l'àmbit estatal i internacional.

Així, per exemple, l'Estratègia 2020 de la Federació Internacional de la Creu Roja (FICR) fixa les principals línies d'actuació de l'entitat per a aquesta dècada sota el lema "Salvar vides, canviar mentalitats" i adverteix que les commocions causades per crisis financeres i económiques poden tenir conseqüències profundes i a llarg termini, que agreugin les desigualtats socials. A més, en si del Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja, està assolint una importància creixent l'estratègia de la Diplomàcia Humanitària per influir sobre líders d'opinió i responables polítics o institucionals.

El Pla d'Acció 2011-2015 és fruit del debat que va tenir lloc durant la trobada de la institució humanitària celebrada a Fira de Sabadell el 10 de març de 2012. Presidents, coordinadors locals i comarcals i altres responsables de la Creu Roja d'arreu de Catalunya van assistir a aquesta trobada per acordar les línies d'actuació de la Creu Roja per als propers anys:  

  • Salvar vides i donar suport a la recuperació després dels desastres;
  • Possibilitar una vida sana i segura;  
  • Promoure la inclusió social, la no violència i la pau; 
  • Reforçar l'estructura de l'organització per respondre millor a les necessitats de les persones i col•lectius vulnerables; 
  • Promoure la diplomàcia humanitària; 
  • Funcionar amb la màxima eficàcia i eficiència.
Notícies relacionades
sisquella_450x300
Sisquella Grup organitza el 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja per aconseguir 10 tones d’aliments
07-09-2021
Els fons recaptats es destinaran a ajudar a les persones a superar la crisi provocada pel coronavirus i apuntalar la recuperació.
tmb_450x300
Conveni de col·laboració entre la Fundació TMB i la Creu Roja per a la realització d’accions solidàries conjuntes
07-09-2021
Les dues entitats han acordat promoure i difondre activitats entre les quals destaca el Pla Creu Roja RESPON d'agraïment a la ciutadania pel seu suport al llarg de la pandèmia.
Tornadaescola2021
Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja promouen la Tornada a l’Escola Solidària a favor de la infància en vulnerabilitat social
03-09-2021
La recollida de material escolar tindrà lloc a 27 supermercats de tot Catalunya del 3 al 5 de setembre.
1
1 2 3 4 5
18
Contacte

Adreça: c/ Joan d'Àustria 118
08018 Barcelona

Demana més informació mitjançant el nostre email de contacte.

Telèfon: 93 300 65 65

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja