900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Lleida dedica una formació monogràfica al canvi climàtic
20-01-2012
CanviClimàticLleida
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El curs exposarà les causes i consequències d’aquest fenomen ambiental, aixi com mesures per intentar frenar-ne l’impacte.

El Centre de Formació de la Creu Roja a Lleida ha organitzat una sessió monogràfica sobre el canvi climàtic, que es desenvoluparà els propers dies 27 i 28 de gener a la seu de la institució humanitària. El primer dia, el curs s’impartirà de 16 a 20 hores i el segon dia, de 9 a 14 h.

Durant el curs monogràfic, s’abordaran les causes i les conseqüències del canvi climàtic, així com les mesures que es poden desenvolupar per frenar-ne l’impacte. També es tractaran temes com el règim de comerç dels drets d’emissió o de quina manera s’ha d’adaptar la societat al canvi climàtic. A més, voluntariat de Creu Roja Joventut presentarà una sèrie de recursos pràctics per treballar la qüestió del canvi climàtic amb infants de 6 a 12 anys.

La part teòrica del curs l’impartirà el geògraf Diego Teruel, especialista en gestió i auditories ambientals. Teruel va realitzar el projecte d’avaluació d’impacte ambiental de l’aeroport d’Alguaire per a l’Institut d’Investigacions Ecològiques.

Aquesta formació, adreçada inicialment al voluntariat de la Creu Roja Lleida, també resta oberta a la ciutadania en general. La matriculació s’ha de formalitzar a la seu de Creu Roja Lleida (carrer Henry Dunant, 1), de dilluns a dijous, de 9.15 a 14 hores i de 16 a 19 hores, i divendres, de 9.15 a 14 hores. El telèfon d’informació és el 973 27 99 00.

Des de la seva creació, el Centre de Formació de la Creu Roja a Lleida s’ha consolidat com a departament encarregat de l’organització, gestió i coordinació de les activitats formatives de la institució humanitària a Lleida, tant en l’àmbit local com provincial.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja