902 22 22 92

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
“El negoci de la guerra” es debat en el seminari organitzat per la Creu Roja a Tarragona
14-11-2012
Foto Seminari DIH
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Dins el marc del conveni de col•laboració entre la Creu Roja a Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, els propers dies 15 i 16 de novembre se celebrarà la XVena edició del Seminari de Dret Internacional Humanitari (DIH). Aquest any, l’activitat porta el títol “El negoci de la guerra” i analitzarà diversos temes com ara les relacions d’empreses multinacionals amb els conflictes armats, el comerç d’armes o les empreses privades de seguretat entre altres. L’esdeveniment compta amb el suport de d’Institut Català Internacional per la Pau.

Per analitzar aquests temes, es comptarà amb les intervencions d’experts i docents especialistes en Dret Internacional Públic. També hi intervindran professors experts membres del Centre d’Estudis de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja Espanyola.

A banda de les ponències, durant el seminari també es realitzarà un cinefòrum sobre diferents pel•lícules com “El Señor de la Guerra” (Andrew Niccol, 2005), “Diamantes de sangre” (Edwars Zwick) i “La doctrina del xoc” (Michael Winterbottom y Mat Whitecross, 2007).

Obert a tots els públics

El seminari està adreçat a tots els professionals, estudiants, membres de la Creu Roja i persones interessades en la matèria dels Drets Humans i del Dret Internacional Humanitari. Tindrà lloc a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili a Tarragona. L’acció forma part del treball de formació, difusió i promoció dels DH i el DIH que duu a terme la Creu Roja.

Per a més informació cal posar-se en contacte amb Àgata Virgili, Referent tècnica del Gabinet de Drets Humans i de Dret Internacional Humanitari al departament de Formació de l’Oficina Provincial de la Creu Roja a Tarragona a través del telèfon 977.24.47.69 o enviant un correu electrònic a avirgili@creuroja.org

Per fer la inscripció cal posar-se en contacte amb el Departament de Formació de la Creu Roja a la demarcació de Tarragona a través dels telèfons 977 24 50 62 / 977 24 50 73 o el correu electrònic crojafor@cruzroja.es
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja