900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Donació d’una panera a la Creu Roja per part del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell
26-01-2012
PanelesReis_BaixLlobregatNord
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja al Baix Llobregat Nord rep la “gran panera” del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell.

La Creu Roja al Baix Llobregat Nord ha rebut aquest dijous, 26 de gener, la “gran panera” del Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell. L’assemblea comarcal destinarà els continguts d’aquesta panera al programa de suport a les famílies, amb què presta ajuda humanitària a persones afectades per l’actual situació de crisi econòmica.

La gran panera és el premi del sorteig de reis organitzat anualment pel Patronat. Però, enguany, aquest sorteig no ha tingut guanyador i l’entitat ha decidit donar la panera a la institució humanitària.

El lliurament de la panera ha anat a càrrec del president del Patronat, Màrius Garcia, que ha arribat a la seu de l’assemblea comarcal en carrossa per entregar el premi al president de la Creu Roja al Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez.

El Patronat de la Cavalcada de Reis de Martorell dóna suport així als beneficiaris del programa de suport a les famílies en situació de crisi, desenvolupat per la Creu Roja al Baix Llobregat Nord. En el marc d’aquest programa, l’entitat cobreix les necessitats d’aigua, llum o gas a les persones amb pocs recursos econòmics, per evitar desnonaments o talls de subministres. A més, aquest projecte ofereix serveis per cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació, higiene i neteja de la llar dels usuaris. Moltes de les famílies beneficiàries també reben ajut del Programa d’Aliments i dels kits de suport social.


Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja