900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El Programa d’Aliments, el segon estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat i les iniciatives de la Creu Roja per lluitar contra la crisi, temes del nou butlletí
22-02-2012
campanya Gràcies TRSA
Festa sorpresa d'agraïment al soci de Terrassa Joan
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Aquest número del butlletí fa una aposta pel format vídeo i n’inclou 7, entre els quals destaquem el de la Xarxa de Solidaritat per a la Inclusió Social al Barcelonès Nord, el de la campanya als socis “Gràcies”, el de la col·laboració solidària amb Multiópticas o el videoclip resum de l’activitat a la Creu Roja.

La 16ena edició del butlletí també fa una mirada al seu voltant i inclou una entrevista amb Carme Portacelli, directora teatral i dramaturga de referència en el teatre de militància social, que actualment dirigeix al TNC “Els baixos fons”


La nova edició del butlletí informatiu de la Creu Roja ja ha sortit publicada. Aquest butlletí, basat en les accions de l’entitat contra els efectes de la crisi econòmica, ens presenta, a través de l’experiència d’una usuària de l’organització humanitària, el projecte d’ajuda transversal que s’està fent a Santa Coloma de Gramenet a través de la Xarxa de Solidaritat.

En l’apartat de notícies d’actualitat, s’explica la continuïtat del Programa d’Aliments fins el 2014, gràcies a la pròrroga aprovada pel Parlament Europeu. També s’esmenta, entre d’altres qüestions, les xifres d’atur i emergència humanitària, el balanç de la campanya de joguines 2011 i les diverses iniciatives que la Creu Roja duu a terme per lluitar contra la crisi.

La secció de l’entrevista té com a protagonista a Carme Portacelli, que actualment dirigeix una adaptació de l’obra “Els baixos fons”-centrada en el context actual de crisi i atur-, que reflecteix situacions reals de la pobresa fent una crida a la reflexió i l’autocrítica.

D’altra banda, l’apartat del reportatge tracta les conclusions del segon informe de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja, publicat el passat mes de desembre. Aquest segon estudi, centrat en l’ocupació dels col·lectius més vulnerables en el marc de la crisi socioeconòmica, ha posat de manifest l’empitjorament de la situació de les persones que reben aliments per part de la Creu Roja, degut a la finalització de les prestacions bàsiques o els problemes de salut derivats per la falta de feina, entre d’altres.

Consulta el butlletí sobre l'acció de la Creu Roja contra la crisi
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja