900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El director general de Prevenció i Extinció d’Incendis visita la Creu Roja i el Centre de Coordinació
23-02-2012
Cossosemergenciavisita
D’esquerra a dreta: Enric Morist (coordinador Creu Roja), Miquel Vidal (Cap Unitat Grup Emergències Mèdiques), Josep Quitet (vicepresident Creu Roja), Jordi Gassió (Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis) i Carmen Rico (Secretària Creu Roja)
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha rebut el Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, acompanyat per directius de la institució humanitària.

La Creu Roja ha rebut aquest dijous, 23 de febrer, la visita del Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Jordi Gassió, i del Cap de la Unitat del Grup d’Emergències Mèdiques de Bombers, Miquel Vidal. Durant la seva visita, han pogut conèixer les instal·lacions de la Creu Roja i el seu Centre de Coordinació, a més dels principals projectes i activitats de l’entitat.
El vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha rebut Jordi Gassió i Miquel Vidal a la seu de l’entitat, acompanyat pel coordinador i la secretària autonòmica de la institució humanitària, Enric Morist i Carmen Rico.

Josep Quitet també ha lliurat un diploma d’agraïment a Jordi Gassió per la seva col·laboració amb la institució humanitària.

La Creu Roja i la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments mantenen una estreta col·laboració en el marc del conveni entre la institució humanitària i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja