900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Els projectes d’infància i joves de la Creu Roja a Manresa celebren el Carnestoltes
27-02-2012
CARNESTOLTES450
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Els projectes d’infància i joves de la Creu Roja a Manresa han celebrat aquest divendres, 17 de febrer, les festes de Carnestoltes. Els projectes del centre obert Casal-Ot, dels Joves del Nucli Antic (JNA) i de la ludoteca Ludugurus han organitzat una gimcana pels carrers del Barri Antic de Manresa, en què han participat els infants i joves en risc d’exclusió social que són usuaris d’aquests serveis.

La gimcana de Carnestoltes ha començat a la Plaça d’Europa, on els participants han arribat sense disfressar. Al llarg de les diferents proves de la gimcana, que s’han desenvolupat en diferents places del Barri Antic, els participants s’han anat vestint i pintant, de manera que han completat la seva disfressa al final del recorregut.

D’altra banda, el Casal-Ot de Manresa i CatalunyaCaixa realitzen una altra activitat relacionada amb el Carnestoltes per tal de donar conèixer l’origen i la història d’aquesta celebració a Venècia i realitzar un taller de màscares. Aquest taller tindrà lloc el dimecres 22 de febrer, a les 18:00 hores, al CX Espai de l’entitat financera.

Aquesta activitat s’emmarca en un projecte comú del Casal-Ot de la Creu Roja a Manresa i CatalunyaCaixa, iniciat aquest mes de febrer, amb l’objectiu de promoure activitats educatives conjuntes. En el marc d’aquest projecte, és previst programar mensualment una activitat lúdica i educativa per als infants del Casal-Ot al CX Espai. D’aquesta manera, CatalunyaCaixa vol obrir el seu equipament del CX Espai a diferents col.lectius socials amb finalitats educatives.

La primera d’aquestes activitats va ser un conta-contes, en què el voluntariat va explicar als infants diversos contres tradicionals i va organitzar un taller de papiroflèxia.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja