900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
26-03-2012
poster
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
El servei d’acollida a immigrants i refugiats de la Creu Roja a Girona ha participat el passat dia 22 de març, a la presentació del documental “Ivie Okundaye. Dones de carretera. Esclaves del vudú” realitzat pels periodistes Marc Faro i Anna Teixidor.

El documental, -resultat de dos anys d’investigació-, reconstrueix la vida de l’IVie Okundaye, atropellada mortalment en el punt quilomètric 775,5 de la carretera N-II a La Jonquera, mentre fugia dels Mossos d’Esquadra per por a ser sancionada per exercir la prostitució.

El primer dels actes de presentació del documental va tenir lloc al Cinema Truffaut de Girona, on desprès de visualitzar-se, s’inicià una taula rodona que comptà amb la participació d’Antoni Castro, inspector en cap del lloc fronterer de la Jonquera; Anna Serra, advocada, responsable del Servei d’Acollida a Immigrants i Refugiats de la Creu Roja; Outaile Benavid, president de l’Associació Accem Catalunya; Paylin Roberts, presidenta de l’Associació Dones Progressistes de Nigèria; i Marc Faro i Anna Teixidor, autors del documental.
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja