900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Mataró organitza una jornada participativa per reflexionar sobre el voluntariat
28-03-2012
DSCN0687E
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Mataró ha celebrat aquest diumenge, 25 de març, una jornada participativa per reflexionar sobre la situació del voluntariat de la institució i, alhora, proposar accions per millorar el funcionament de les seves activitats.

A l’acte, hi han assistit un total de 50 persones, entre elles voluntariat i membres del comitè local. Durant la jornada, s'ha utilitzat el mètode "Open Space" per a reunions de grans grups, que es basa en els principis de compromís, responsabilitat, respecte, diàleg, treball en equip, autogestió i lideratge compartit. Els continguts de la reunió els han proposat els mateixos assistents a partir del tema central de la jornada.

Els temes que han suscitat més interès han estat la participació i la integració del voluntariat. En finalitzar l’acte, s’ha redactat un informe que recull totes les propostes dels grups de diàleg i s'ha establert el compromís de treballar-ho des de l’equip tècnic.

La jornada, que ha tingut lloc a l’assemblea local de Mataró, s'emmarca en el projecte Implica’t, que subvenciona l’Obra Social  "la Caixa" i té per objectiu fomentar la participació activa a la Creu Roja.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja