900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Reunió de la Xarxa Autonòmica de Promotors i Referents en Principis i Valors Humanitaris
28-03-2012
CI titelles450
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Més de 40 persones voluntàries han participat a la reunió de la Xarxa Autonòmica de Promotors i Promotores i Referents en Principis i Valors Humanitaris, celebrada a la ciutat de Barcelona.

Durant la trobada, s'han abordat els reptes i oportunitats per a la promoció dels Principis i Valors Humanitaris que planteja el context actual, en què és fonamental treballar per a la inclusió social i promoure una cultura de la no violència i la pau. També s’ha reservat un espai per compartir experiències territorials, centrades en el projecte “Ciutat 10. El Joc dels Drets Humans a la ciutat” i “Titelles per la pau”. Representants de diverses assemblees locals i comarcals, així com d'oficines provincials, han explicat el treball que estan desenvolupant, encoratjant la resta del voluntariat de la Xarxa a continuar desenvolupant projectes en aquesta línia.

El president provincial de la Creu Roja a Barcelona i vicepresident de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha participat a la cloenda de la trobada i ha dedicat un reconeixement especial al voluntariat de la Xarxa pel treball i l’esforç portat a terme per promoure els Principis i Valors Humanitaris de l'entitat.

Finalitzada la reunió, una trentena de persones voluntàries de les 4 províncies han participat a la formació “Titelles per la Pau”, una activitat per ensenyar al voluntariat a dinamitzar activitats de sensibilització mitjançant titelles. La formació s’ha impartit per part de dues persones de l’Associació Gironina de Teatre, entitat amb una llarga experiència en el món del teatre i de les titelles.

El Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari vetlla per la promoció dels Principis i Valors, els Drets Humans, el Dret Internacional Humanitat i la Diplomàcia Humanitària, tot reforçant el paper actiu del voluntariat en aquest àmbit i facilitant punts de trobada i activitats formatives per fomentar les seves capacitats i habilitats.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja