900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja se suma a la Marató per la Pobresa per sensibilitzar sobre les creixents necessitats socials
24-04-2012
Maratofotoweb
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Prop de 200 voluntaris de la Creu Roja donaran suport a la Marató, atenent trucades de la ciutadania per fer donacions, que es destinaran als projectes de les entitats per lluitar contra la pobresa.

En el cas de la Creu Roja, la Marató contribuirà a finançar projectes socials i d’ajuda humanitària destinats a les persones en situació de vulnerabilitat i a la infància.

Alguns dels reportatges de la marató, que s’emetrà el 27 de maig, i d’altres programes de TVC i Catalunya Ràdio recolliran el testimoni de persones usuàries, voluntariat i responsables de la Creu Roja.


La Creu Roja a Catalunya participa a la Marató per la pobresa, que emetrà TV3 el proper 27 de maig, sota el lema “Que ningú es quedi fora de joc”. La Marató, que pretén divulgar i sensibilitzar la societat perquè doni suport a la tasca de les entitats que treballen contra la pobresa i l’exclusió, està organitzada per la Generalitat de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA), amb el suport de la Taula del Tercer Sector Social.

Un equip de voluntariat de la Creu Roja, integrat per prop de 200 persones, donarà suport a la Marató, atenent trucades de la ciutadania per fer donacions des del recinte firal de Montjuïc. Totes les persones que col·laborin com a voluntàries de la Marató rebran una formació prèvia.

Els fons recollits es destinaran a projectes de les entitats per lluitar la contra la pobresa i l’exclusió relacionats amb algun dels àmbits següents: assistència, habitatge, inserció sociolaboral i infància. En el cas de la Creu Roja, la Marató contribuirà a finançar projectes socials i d’ajuda humanitària destinats a les persones en situació de vulnerabilitat i a la infància.

Tant el dia de la Marató, que presentaran els periodistes Antoni Bassas i Agnès Marquès, com durant els dies previs, Televisió de Catalunya (TVC) emetrà diferents reportatges i notícies sobre la incidència de la pobresa a Catalunya. Algunes d’aquestes informacions recolliran els testimonis de persones usuàries, voluntàries i responsables de la Creu Roja, a més de dades sobre els projectes de l’entitat que es finançaran amb els fons de la Marató (amb marcadors que mostraran a què equival cada aportació econòmica en forma d’ajuda).

A més de la Marató, també abordaran la tasca de les entitats contra la pobresa i l’exclusió els programes següents: 30 Minuts (en aquest cas ja es va emetre el reportatge “Situació límit” el 22 d’abril), Valor Afegit, Àgora, Sense Ficció, Els Matins, Entrevista 3/24, InfoK, Súper3, Singulars i el Telenotícies. També Catalunya Ràdio dedicarà la seva programa a aquest tema el 27 de maig, entre les 9 i les 13 hores.

Activitats arreu del territori

En el marc del Marató per la pobresa, les entitats socials també estan organitzats diferents activitats lúdiques, culturals o esportives arreu del territori català, una iniciativa a la qual també se sumarà la Creu Roja a través de la xarxa territorial.

Contactes:

Òscar Velasco (oscar.velasco@creuroja.org / 93 489 01 54): Per temes relacionats amb l’organització d’activitats al territori o testimonis per als programes de TVC i Catalunya Ràdio.

Isabel Valle (isabel@creuroja.org / 93 489 00 73): Per temes relacionats amb el voluntariat de suport telefònic a la Marató.
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja