900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Cruz Roja organiza un simulacro de accidente de embarcación con múltiples víctimas en Platja d'Aro
24-04-2012
Imatge38
La traducción automática desde el catalán a otros idiomas puede no reproducir exactamente el texto original.
La Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro ha organitzat un any més un exercici pràctic a Platja d’Aro aquest 20 d'abril, que enguany ha constistit en un simulacre d'accident d'embarcació amb múltiples víctimes. En aquesta edició, s'ha comptat amb la participació de l'alumnat del curs d’atenció d’emergències en l’àmbit extrahospitalari, que organitza l’Hospital de Palamós.

Amb la simulació d’una explosió violenta en un vaixell a la sortida del port d’Aro, s’han activat dues embarcacions de rescat i una moto d’aigua de la Creu Roja, així com les unitats de Suport Vital Avançat i Bàsic del Servei d’Emergències Mèdiques, voluntariat de Protecció Civil, Policia Local i efectius del Port.

Les set presumptes víctimes resultants, de diverses gravetats, han estat rescatades pels efectius de la Creu Roja i traslladats fins a la sorra on el personal de l’Hospital de Palamós ha realitzat el triatge i organització del Punt Mèdic Avançat.

Aquestes actuacions permeten engranar dia rere els efectius implicats en aquest tipus d’actuacions, alhora que són el punt d’inici de la propera temporada de platges.
Información Relacionada
 
Buscador de noticias

Archivo de noticias

Política de privacidad  | © 2014 Creu Roja