900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja organitza un simulacre d’accident d'embarcació amb múltiples víctimes a Platja d'Aro
24-04-2012
Imatge38
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La Creu Roja a Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro ha organitzat un any més un exercici pràctic a Platja d’Aro aquest 20 d'abril, que enguany ha constistit en un simulacre d'accident d'embarcació amb múltiples víctimes. En aquesta edició, s'ha comptat amb la participació de l'alumnat del curs d’atenció d’emergències en l’àmbit extrahospitalari, que organitza l’Hospital de Palamós.

Amb la simulació d’una explosió violenta en un vaixell a la sortida del port d’Aro, s’han activat dues embarcacions de rescat i una moto d’aigua de la Creu Roja, així com les unitats de Suport Vital Avançat i Bàsic del Servei d’Emergències Mèdiques, voluntariat de Protecció Civil, Policia Local i efectius del Port.

Les set presumptes víctimes resultants, de diverses gravetats, han estat rescatades pels efectius de la Creu Roja i traslladats fins a la sorra on el personal de l’Hospital de Palamós ha realitzat el triatge i organització del Punt Mèdic Avançat.

Aquestes actuacions permeten engranar dia rere els efectius implicats en aquest tipus d’actuacions, alhora que són el punt d’inici de la propera temporada de platges.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja