900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja dóna cobertura preventiva i sanitària a la XVIII Trobada de Corals d'Educació Secundària a Girona
26-04-2012
corals
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La trobada ha aplegat més de 5.000 alumnes de secundària provinents de 120 centres de tot Catalunya i Andorra.

Una trentena de membres de la Creu Roja han donat cobertura sociosanitària a aquesta trobada.


La Creu Roja a Girona ha realitzat aquest dimecres, 25 d’abril, la cobertura preventiva i sanitària de la XVIII Trobada de Corals d’Educació Secundària que s’ha dut a terme a la ciutat de Girona i en què han participat més de 5.000 alumnes.

Alumnes de secundària provinents de 120 centres de tot Catalunya i Andorra s’han reunit a Girona per participar en aquesta trobada, que busca promoure l’interès per la música i la divulgació del cant coral entre la joventut.

Per tal de garantir l’assistència sanitària a tots els assistents, la Creu Roja ha comptat amb el suport de 30 persones voluntàries, 9 ambulàncies i 1 vehicle de coordinació. D'aquesta manera, s'ha pogut donar cobertura a les 26 subseus d'aquesta trobada repartides entre les poblacions de Girona, Salt i Sant Gregori, on s'han realitzat 3 assistències sanitàries.

Aquest servei preventiu ha comptat amb el suport de diverses assemblees locals i comarcals de la Creu Roja, entre les quals figuren les següents: Girona, Palafrugell, Sant Feliu de Guíxols-Vall d'Aro, Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar, Pla de l'Estany i Palamós.

L’actuació de la Creu Roja no ha estat únicament de prevenció i assistència, ja que s'ha donat suport en el trasllat de 3 alumnes amb problemes físics que els impedien seguir a peu a la resta de companys.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja