900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
El Casal-Ot de la Creu Roja a Manresa explica com treballar les emocions a través de l’art a la trobada de la FEDAIA
30-04-2012
EducacioemocionalManresa
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El Casal-Ot, un centre obert per a infants en situació de risc o desemparament, va iniciar aquest projecte el setembre de 2011.

El Casal-Ot de la Creu Roja a Manresa, un servei social diürn per infants en situació de risc o desemparament, ha participat a la trobada anual de centres oberts de la Fedaia (Federació d'Entitats d'Atenció i d'Educació a la Infància i l'Adolescència), el tema central de la qual ha estat enguany l’educació emocional. Durant aquesta trobada, celebrada el 20 d’abril, dues educadores del Casal-Ot han explicat com es treballen les emocions a través de l’art, un projecte que aquest centre va en engegar el setembre de 2011 i que ha tingut molt bona acollida tant entre els infants com entre el voluntariat i personal del centre.

A través d’aquest projecte, els menors treballen diverses tècniques artístiques (pintura, escultura, ceres, etc) i coneixen la vida i obra diversos autors (Miró, Picasso, Van Gogh, Kandinsky, Mondrain...). A partir d’aquestes tècniques i autors, els participants han pogut treballar emocions com la por, l’alegria, la sorpresa o la tranquil•litat, a partir del que volen transmetre les obres artístiques.

Amb tot el material realitzat durant el desenvolupament de projecte, la Creu Roja a Manresa confeccionarà una exposició a la Biblioteca del Casino de la ciutat.

19 anys d’història

El Casal-Ot, el centre obert de la Creu Roja a Manresa en conveni amb l’Ajuntament d’aquesta localitat i el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, és un servei social diürn per infants que es troben en situació de risc o desemparament, però que, amb seguiment personal i familiar, tenen capacitat per canviar aquesta situació. El mes de març de 2012, el Casal-Ot va complir el seu 19è aniversari.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja