900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Nou punt d’atenció de proximitat de la Creu Roja a Sant Andreu de Llavaneres en un local cedit per l’Ajuntament
29-05-2012
ConveniLlavaneres
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La signatura del conveni de cessió del local ha anat a càrrec de la presidenta de la Creu Roja a Mataró, Anna Maria Guinart, i de l’alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Bernat Graupera. Els ha acompanyat el president de la institució a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet.

La Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres han signat aquest divendres, 25 de maig, un conveni pel qual el consistori cedeix un espai a la Creu Roja per obrir un nou punt d’atenció de proximitat.

Aquest espai donarà suport als serveis socials bàsics del municipi, com ara els d’ajuda alimentària, i representa un primer pas perquè la Creu Roja tingui un local a Sant Andreu de Llavaneres i, posteriorment, desenvolupi més programes i actuacions.

La signatura del conveni, que ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, ha anat a càrrec de l’alcalde del municipi, Bernat Graupera, i de la presidenta de la Creu Roja a Mataró, Anna Maria Guinart. L’ha acompanyada del president de la institució humanitària a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet.

L’acte també ha comptat amb la presència de diverses autoritats del municipi, entre elles el regidor de Serveis Socials, que ha estat l’encarregat d’acordar els continguts del conveni amb l’assemblea de la Creu Roja a Mataró, dins de l’àmbit d’actuació de la qual està el municipi de Sant Andreu de Llavaneres. Amb el nou acord, la Creu Roja i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres volen potenciar la col•laboració que ja venien mantenint fins ara.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja