900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Sant Boi de Llobregat, entitat guardonada amb el premi d’Honor
30-05-2012
SantBoipremi1
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
L’assemblea local de la Creu Roja ha rebut aquest guardó en la 6ª edició dels Premis Ciutat de Sant Boi per la tasca social i humanitària.

La tasca social i humanitària de la Creu Roja ha rebut un reconeixement en la 6ª edició dels Premis Ciutat de Sant Boi. L’assemblea local de la Creu Roja ha estat l’entitat guardonada amb el Premi d’Honor, que ha recollit aquest 19 de maig.

A l’acte de lliurament de premis, hi han assistit el president i la coordinadora de l’assemblea local, Juan Garcia i Mari Carmen Márquez, així com voluntariat i personal tècnic de la Creu Roja a Sant Boi de Llobregat. Els representants de la institució humanitària han recollit una placa i un diploma com a entitat guardonada amb el Premi d’Honor Ciutat de Sant Boi de Llobregat.

Amb aquest premi, la ciutat de Sant Boi ha volgut reconèixer la tasca continuada de la Creu Roja per afavorir la inclusió social, la no violència i la pau entre les persones, la principal raó de ser de l’entitat. Les activitats concretes de l’assemblea local se centren en el transport col·lectiu adaptat, la participació i la relació amb l’entorn per a gent gran, els programes de suport a domicili, els servei d’atenció permanent, els sistemes de vigilància i atenció 24 hores, el programa d’aliments bàsics i les actuacions per urgències i emergències, entre d’altres.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja