900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La presó de Can Brians celebra la primera Jornada de Mares i Fills
31-05-2012
IMG_0304
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
  • La iniciativa ha estat idea del voluntariat de la Creu Roja, per tal de enfortir els lligams materno-filials.
  • Una vintena d’infants han pogut participar en aquesta Jornada

Les dones internes al Centre Penitenciari de Brians 1, han tingut l’oportunitat aquest cap de setmana de trobar-se amb els seus infants en la que ha estat la primera Jornada de Mares i Fills proposada per voluntaris i voluntàries de la Creu Roja.

Les portes del Centre Penitenciari s’han obert aquest dissabte 26 de maig, per rebre una vintena de nens i nenes que actualment viuen amb familiars directes o bé en Centres d’Acollida degut a la seva situació familiar. Encara que aquests infants puguin veure a les seves mares dins del règim de visites establert a la presó, l’entorn en el qual ho fan habitualment no és del tot acollidor i tampoc propici al joc. Per aquest motiu, el voluntariat de la Creu Roja ha volgut proporcionar en aquesta jornada un espai lúdic i distès on mares i fills poguessin jugar i compartir moments plegats, enfortint així els lligams que la distància i la presó trenquen al llarg del temps.

La Jornada de Mares i Fills s’ha iniciat amb un esmorzar conjunt i un taller de maquillatge. A continuació, s’han realitzat els jocs en equips composats per mares i fills, com el de tibar la corda, el joc de les cadires i una cursa de sacs, entre d’altres. Després, entre música i danses, s’han repartit obsequis i diplomes de participació. A l’hora del comiat, els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja han continuat jugant amb els infants mentre els acompanyaven a la sortida, procurant que no fossin tan conscients de que les seves mares es quedaven enrere.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja