900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Parades Solidàries, un projecte de la Creu Roja a L’Hospitalet i els Mercats Municipals
07-06-2012
ParadesSolidàriesLH
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Un total de 200 parades de 8 mercats de L’Hospitalet de Llobregat col·laboraran en la distribució de butlletes del Sorteig d’Or.

En el cas de l’assemblea de L’Hospitalet de Llobregat, els fons recollits amb el Sorteig d’Or es destinaran al programa “Aliments per la solidaritat”, que ja ha arribat a més de 1.800 persones des de principis d’any.


La Creu Roja a L’Hospitalet de Llobregat ha endegat el projecte “Parades Solidàries”, amb què es vol implicar el màxim de parades possibles en la distribució de les butlletes del Sorteig d’Or entre els clients dels mercats municipals. Aquest sorteig anual de la Creu Roja té per objectiu recollir fons per a projectes socials i humanitaris, que, en el cas de l’assemblea de L’Hospitalet, es destinaran al programa “Aliments per la solidaritat”.

Un total de 200 parades dels 8 mercats de L’Hospitalet de Llobregat (La Florida, El Centre, Collblanc, Santa Eulàlia, Torrent Gornal, Bellvitge, Merca2-Bellvitge i Can Serra) col·laboren en aquesta iniciativa. Cada parada col•laboradora comptarà inicialment amb una desena de butlletes del Sorteig d’Or per distribuir entre els seus clients.

Per a aquesta acció, que no suposa cap cost per als col·laboradors, s’ha lliurat també el pòster de la campanya amb el logo “Parada Solidària”. A més, s’han recopilat fotos amb tots els participants, amb la finalitat de fer un acte sorpresa al final de la campanya a l’assemblea local com a mostra d’agraïment. La Creu Roja preveu celebrar aquest acte en una data posterior al 20 de juliol, una vegada ja s’hagi celebrat el Sorteig d’Or, que enguany té lloc el dia 19 d’aquest mateix mes a València.

En el cas de l’assemblea de L’Hospitalet de Llobregat, els fons que es recolliran amb el Sorteig d’Or aniran destinats a l’adquisició d’aliments i kits de suport social per al programa “Aliments per la Solidaritat” de l’assemblea local. Des de principis d’any, aquest projecte ja ha beneficiat més de 1.800 persones.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja