900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja organitza la 1era Jornada de Drets Humans i Processos Migratoris a Girona
25-06-2012
jornadaDH
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

L'acte comptarà amb la presència de María Zabala, oficial de protecció ACNUR; Mariona Illamola, Doctora en Dret comunitari de la UdG; Carla Alsina, Associació GENERA i Anna Serra advocada Servei acollida a immigrants Creu Roja a Girona

La Creu Roja a Girona organitza el proper divendres 29 de juny, la 1era Jornada sobre Drets Humans i Processos Migratoris.

La jornada comptarà amb la participació de María Zabala, oficial de protecció d’ACNUR a Espanya; Mariola Illamola, Doctora en Dret comunitari de la Universitat de Girona; Carla Alsina, de l’Associació GENERA i Anna Serra, advocada i responsable del servei d’acollida a immigrants i refugiats de Creu Roja a Girona.

La Declaració dels Drets Humans aprovada per l'Assemblea General de les Nacions Unides l'any 1948 hauria de servir de guia i de criteri interpretatiu de les polítiques migratòries que s'apliquen arreu del món. És per això que ens ha semblat interessant analitzar si realment aquestes polítiques respecten i apliquen els drets humans o si per contra, són polítiques que responen a interessos polítics, comercials, econòmics, etc.

Amb aquesta jornada, es vol reflexionar des de la perspectiva humanitària i analitzar la situació d'alguns dels col·lectius més vulnerables dels processos migratoris: els refugiats, les dones víctimes de trata i els menors no acompanyats.

La Creu Roja, com a moviment internacional de caràcter humanitari, té per missió prestar assistència a ls persones migrades per tal de garantir-los les necessitats bàsiques, dotar-los de la informació i l’assessorament jurídic necessaris i fomentar-ne la integració.

Per tal d’inscriure’s a la jornada que es durà a terme a l’Espai Caixa de “La Caixa” ubicat a la Plaça Poeta Marquina núm. 10 de Girona, cal enviar un correu electrònic a immigracio.girona@creuroja.org indicant el nom i cognoms, entitat i lloc de treball abans del dia 28 de juny.

 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja