900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Més de 850 estudiants de Sabadell han participat en activitats de la Creu Roja del programa “Ciutat i escola”
27-06-2012
TitellessolidariesSabadell
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Fins a 15 centres escolars de Sabadell s’han interessat per aquesta iniciativa, en què han col·laborat tretze persones voluntàries.

En el marc del programa “Ciutat i escola”, la Creu Roja ha organitzat tallers de primers auxilis i de sensibilització del voluntariat, a més d’una activitat de titelles solidàries.


Prop de 850 alumnes de 15 centres de primària i secundària de Sabadell han participat durant aquest curs acadèmic en les activitats de Creu Roja Sabadell incloses en el programa “Ciutat i Escola”. En el marc d’aquest programa, l’assemblea local ha organitzat tallers de primers auxilis i sobre valors i sensibilització del voluntariat, a més d’una activitat de titelles solidàries.

En concret, cinc escoles de primària (Agnès Armengol, Joan Maragall, Amadeu Vives, Creu Alta i Mare del Diví Pastor) han pres part de les activitats de titelles solidàries, dues més (Santa Clara i el Centre de Formació Cal Molins) han participat en els tallers sobre els valors i la sensibilització del voluntariat i vuit instituts (Vallès, Jaume Viladoms, Escola Núria Vilella, Badia, Joan Oliver, Les Termes, Ribot i Serra i Arraona), en els de primers auxilis. De l’organització d’aquests tallers i activitats, es va ocupar un equip de voluntariat format per 13 membres.

Les activitats més concorregudes van ser els tallers triples de titelles solidàries i primers auxilis, organitzats als centres Amadeu Vives i Joan Oliver, en què van participar 150 i 93 alumnes, respectivament. Finalitzats els tallers, la Creu Roja a Sabadell valora de forma molt positiva l´experiència d’aquest any.

El Programa Ciutat i Escola

A través del programa Ciutat i Escola, diverses entitats i empreses de Sabadell ofereixen als estudiants la possibilitat de realitzar activitats formatives amb l’objectiu de reforçar el currículum que els alumnes treballen a l'aula.

L'oferta del Ciutat i Escola es coordina a través d'un Consell al qual pertanyen totes les institucions, organismes i empreses participants.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja