900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’ajuntament d’Argentona reconeix la tasca de la Creu Roja en aquesta localitat
29-05-2012
policiacreuroja
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
El passat 29 de maig, l’Ajuntament d'Argentona ha celebrat el dia de la Policia, en un acte on s’ha reconegut la tasca que duu a terme l’assemblea local de la Creu Roja en aquesta localitat.

L’ajuntament, ha volgut amb aquest acte, agraïr la bona col•laboració entre la Policia de la Vila d'Argentona i la Creu Roja a Argentona-Dosrius-Òrrius.

Durant la celebració, l’alcalde de la localitat Ferran Armengol i l’Inspector en cap de la Policia Local d’Argentona, Pere Anglada, han fet entrega d'una placa conmemorativa que ha recollit el president de l’assemblea local de la Creu Roja a Argentona-Dosrius-Òrrius, Pep Valentí i García.

A l’entrega també hi ha assistit el Sr. Andreu J. Martínez, director general d’Administració de Seguretat de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Joan Carles de la Monja, subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya.

Durant el parlament, l’alcalde ha ressaltat la gran tasca que està fent la entitat humanitària en la població i per damunt de tot, ha volgut destacar l’entesa i la bona relació que hi ha amb el consistòri i en especial, amb el cos de la Policia Local.

Amb aquest reconeixement, es vol valorar i recolzar la nova tasca que la Creu Roja està portant a terme a la demarcació, des de l’obertura de la seva nova seu.

Foto, d'esquerra a dreta: Pere Anglada (Inspector en cap PL), Ferran Armengol (Alcalde d'Argentona), Pep Valentí (Pres. Creu Roja a Argentona - Dosrius - Òrrius), Andreu J. Martínez (Dr. Gral. d’Admó. Seguretat Generalitat) i J.Carles de la Monja (Subdir. Gral. Coord. Policia de Catalunya Generalitat).
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja