900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
3r Concurs de Salvament de Socorristes de la Creu Roja a les platges de Barcelona
26-07-2012
concursbcnsocors
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Els socorristes participen divendres, a partir de les 19.30h., en diferents proves esportives relacionades amb la seva tasca de vigilància i salvament, a la platja de la Barceloneta.

Un total de 24 socorristes, s’han distribuït en 6 equips de 4 participants cadascun.


La Creu Roja celebra demà divendres 27 de juliol a la platja de la Barceloneta, les proves del concurs de salvament per equips amb socorristes de les platges de Barcelona.

Hi participen 6 equips amb 4 integrants cadascun, en total 24 socorristes voluntaris i contractats del servei de platges, que competeixen en la 3a edició d’aquest concurs anomenat “Bravos al rescat” (Bravo és el nom amb què es coneixen els mòduls de socors de la Creu Roja a cadascuna de les 8 platges de Barcelona). L’equip tècnic el formen sis persones encarregades de l’avaluació de les proves i 4 membres de l’organització de l’esdeveniment, entre ells, coordinadors, metges, infermers i formadors, a més de col·laboradors de l’entitat.

El principal objectiu de la prova és fomentar la pràctica de tècniques de socorrisme i primers auxilis, generar cohesió en l’equip i unificar criteris de treball, ja que els diferents equips de platges estan barrejats entre ells. Aquest tipus d’activitat afavoreix l’autoavaluació en els diferents tipus d’actuació dels socorristes i permet detectar punts a millorar.

Tipologia de proves que es realitzen

“Bravos al rescat” és una competició de caràcter lúdic i esportiu, de diverses disciplines del socorrisme aquàtic tant físiques com pràctiques. Els socorristes, hauran de realitzar durant prop de 2 hores, proves de natació, rescat amb taula, rescat amb tub i proves d’esforç a la sorra.

Des de l’inici del servei de platges, els socorristes també han realitzat altres activitats esportives i pràctiques a més de formació continuada sobre aspectes relacionats amb la seva tasca a la platja. De cara a finals d’agost està previst que es realitzi la novena travessa de la Creu Roja, que consisteix en recórrer nedant, remant o amb caiac, la platja de Sant Sebastià fins la platja de Llevant de Barcelona.

Abans de l’inici de les proves, els seus organitzadors atendran als mitjans de comunicació interessats. Així mateix, es podran prendre imatges dels transcurs de les proves i parlar amb alguns dels participants.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja