900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Suit Hotels, la Creu Roja i l'Obra Social “la Caixa” fomenten la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat
30-07-2012
OcupacióArxiu
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Suit Hotels, la Creu Roja i l'Obra Social “la Caixa” fomenten la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat
Suit Hotels ha contractat 8 dones que participen al programa Incorpora de l'Obra Social “la Caixa”, a través de la Creu Roja, després de formar-les com a cambreres de pisos.

Suit Hotels, la Creu Roja i l'Obra Social “la Caixa” estan promovent conjuntament la integració laboral de persones en situació de vulnerabilitat social des del passat mes de març. Per formalitzar aquesta relació de col·laboració, Suit Hotels ha signat un conveni d'adhesió al programa d'intermediació laboral Incorpora de l'Obra Social “la Caixa”, del qual la Creu Roja és una de les entitats gestores, aquest 17 de maig.

La signatura del conveni ha anat a càrrec d'Armand Notó, CEO Suit Hotels Hospitality Management, representants de l’Obra Social “la Caixa” i Carmen Rico, secretària de la Creu Roja a Catalunya. Mitjançant aquest conveni, Suit Hotels, la Creu Roja i l'Obra Social de “la Caixa” pretenen consolidar la seva relació de col·laboració i avançar cap a futurs processos d'integració laboral.

Suit Hotels Hospitality Management és una empresa dedicada a l'externalització de serveis hotelers, que col•labora des de març de 2012 amb el programa Incorpora RSC de l'Obra Social “la Caixa” a través de la Creu Roja.

Des del passat mes de març fins ara, l'empresa ha impartit formació teòrico-pràctica a 8 dones, que participen al programa Incorpora a través de la Creu Roja, preparant-les per treballar com a cambreres de pisos. La formació es desenvolupa durant quatre setmanes, període en què les participants desenvolupen competències tècniques i transversals pròpies del lloc de treball que les capaciten per accedir al mercat laboral.

Suit Hotels Hospitality Management aposta per la integració laboral de les persones beneficiàries del programa Incorpora RSC i, a més de col·laborar en la millora de l'ocupabilitat, les vuit participants han estat contractades per l'empresa, finalitzades les accions formatives.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja