900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
The Red Cross participates in the relief of the olympic antorcha 20 years after Barcelona 92
31-07-2012
TorxaOlímpica
The automatic translation from catalan language to other languages might not reproduce exactly the original text.
La flama es va tornar a encendre al peveter del Museu Olímpic després de recórrer els carrers de Barcelona. En el relleu de la torxa olímpica, hi han participat prop de 40 esportistes, personalitats i representants del voluntariat dels Jocs de Barcelona.

Per part de la Creu Roja a Catalunya, ha portat la torxa olímpica el director del Centre de Coordinació. Xavier Díez.


La flama olímpica ha tornat a recórrer els carrers de Barcelona 20 anys després dels Jocs Olímpics que es van celebrar a la ciutat el 1992. En el relleu de la torxa olímpica, celebrat el 25 de juliol, hi ha participat una quarantena d’esportistes i personalitats, a més de representants dels mitjans de comunicació i del voluntariat que va col·laborar en l’organització dels jocs, entre ells un membre de la Creu Roja.

Per part de la institució humanitària, ha portat la torxa olímpica Xavier Díez, director del Centre de Coordinació de la Creu Roja a Catalunya. A més, en representació de Voluntaris 2000, l’associació cívica que va continuar amb l’esperit de Voluntaris’92, ha participat en el relleu de la torxa Miquel López.

En total, la torxa ha seguit un recorregut de 5 quilòmetres, que ha començat a l’Ajuntament de Barcelona, a la cèntrica Plaça de Sant Jaume, i ha finalitzat al Museu Olímpic, a l’avinguda de l’Estadi.

A l’Ajuntament, Pasqual Maragall, l’alcalde de Barcelona quan es van celebrar els Jocs, ha estat l’encarregat d’encendre la torxa olímpica i de lliurar-la al primer rellevista, Antonio San Epifanio ("Epi" ), que va ser l’últim en portar la flama olímpica el 1992. Per la seva banda, l’actual alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i el gimnasta i triple medallista, Gervasio Deferr han encès el peveter del Museu Olímpic.

Al Museu Olímpic, Xavier Díez també ha recollit una medalla d’agraïment en nom de la Creu Roja.

Podeu veure un vídeo de l'acte del Museu Olímpic fent clic aquí.
Related Information
 
News search

News archived

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja