900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Sopar solidari de la Creu Roja a Sitges per recollir fons destinats als projectes socials contra la crisi
29-08-2012
SoparSitges
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Els fons recollits es destinaran a projectes socials de l’assemblea local com els kits de suport social, el Programa d’Aliments o els programes de suport a la infància i la gent gran.

Prop d’un centenar de persones assistiran al sopar, que comptarà amb la presència del president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i del delegat especial de l’assemblea de Sitges, Santiago Sánchez.


En el marc dels actes de celebració del seu 75è aniversari, la Creu Roja a Sitges organitza el proper dissabte, 1 de setembre, un sopar solidari, amb què recollirà fons per als projectes socials de l’entitat per pal·liar l’impacte social de la crisi. El sopar es realitzarà al Club de Mar de Sitges, situat al Passeig Marítim del municipi.

Concretament, els fons recollits amb els tickets del sopar es destinaran a projectes socials de l’assemblea local de Sitges com els kits de suport social, el Programa d’Aliments o els programes de suport a la infància i a la gent gran. Amb projectes com aquests per pal·liar l’impacte social de la crisi, la Creu Roja va atendre 205.059 persones arreu de la demarcació de Barcelona durant el 2011.

Prop d’un centenar de persones assistiran al sopar solidari, que també comptarà amb la presència del president de la Creu Roja a la demarcació de Barcelona, Josep Quitet, i del delegat especial de l’assemblea local de Sitges, Santiago Sánchez. També hi assistiran la secretària i el coordinador adjunt de l’entitat en aquesta província, Carmen Rico i Adolf Díaz.

Durant el transcurs del sopar, es concedirà un diploma de reconeixement a la sòcia de major antiguitat de l’assemblea local, que porta 75 anys donant suport a amb la institució humanitària, i al voluntari que fa més temps que col·labora amb la Creu Roja (25 anys). Així mateix, es lliurarà un diploma d’agraïment a l’Ajuntament de Sitges per la seva relació de col·laboració amb la Creu Roja, que recollirà el regidor d’Hisenda, Jordi Mas. L’acompanyaran a l’acte altres representants de l’equip de govern municipal.

Tothom que vulgui participar en aquest sopar solidari pot comprar els tiquets a la Creu Roja a Sitges (Plaça Hospital, 5), al Club de Mar de Sitges (Passeig Martín s/n) o al centre d’estètica “Masajes a 1.000” (Avinguda de Sofia, 5). Durant el sopar, també se sortejaran diferents regals entre els assistents.

El sopar solidari també compta amb el suport d’una vintena d’empreses.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja