900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Els infants aprenen tasques de socorrisme en un taller de la Creu Roja a Sant Adrià del Besòs
29-08-2012
Socorristajunioraxriu
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Infants i joves, procedents dels casals d’estiu o dels centres d’atenció especialitzada per a menors de la zona, participen en aquesta activitat de la Creu Roja al Barcelonès Nord.

Demà se celebra l’últim taller “Socorrista Junior” d’aquesta temporada de platges, durant la qual hauran assistit 75 infants a aquesta activitat.

Els infants poden aprendre tasques pròpies del socorrisme aquàtic en un taller organitzat per la Creu Roja aquest estiu a la platja de La Pau de Sant Adrià del Besòs. Demà, dijous 30 d’agost, a les 12.30 h, se celebra la darrera sessió del taller “Socorrista junior”, del qual s’han organitzat tres edicions més des del 24 de juliol. L’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs també col·labora en aquesta activitat.

Aquest taller, organitzat per l’assemblea comarcal de la Creu Roja al Barcelonès Nord, pretén apropar els infants i joves la tasca del socorrisme aquàtic i sensibilitzar-los sobre la seva importància. Mitjançant activitats lúdiques, el taller permet que els infants vagin descobrint la tasca dels socorristes des dels diferents llocs de socors que hi ha en una platja, fomentant el màxim el treball en equip dels participants i la col·laboració mútua. A més, en el transcurs de les diferents dinàmiques, es van donant nocions de seguretat per garantir el bany segur i gaudir de l’entorn de la platja en unes òptimes condicions.

Els continguts d’aquest taller, d’una hora de durada, estan inspirats en les proves que es porten a terme a la ciutat nord-americana de Miami per a la selecció del personal de les platges.

Més de 70 infants aprenen socorrisme al llarg de l’estiu

“Socorrista junior” és una activitat adreçada especialment a infants i joves d’entre 5 i 14 anys que participen als casals d’estiu o en centres d’atenció especialitzada per a menors de la zona. Però el taller també està obert i pensat per a la participació de persones adultes amb discapacitat psíquica.

A la sessió del 30 d’agost, la darrera que se celebrarà aquest estiu, és previst que hi assisteixin una quinzena de participants. D’altra banda, en els tres tallers que han tingut lloc prèviament (24 de juliol, 25 de juliol i 24 d’agost) ja hi ha assistit prop de 60 participants. Així, en total, prop de 75 persones, la majoria d’elles infants i joves, de 4 centres hauran pogut aprendre les tasques de socorrisme aquàtic al llarg d’aquest estiu a la platja de La Pau de Sant Adrià del Besòs.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja