900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Argentona-Dosrius-Òrrius recull aliments per als més desafavorits
25-09-2012
caminada argentona
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
La jornada, en què hi han participat prop de 400 persones, ha servit per recollir aliments per al banc d’aliments de l’assemblea local.

Aquest diumenge 23 de setembre, ha tingut lloc a Argentona una caminada popular amb l’objectiu de recollir aliments per al banc d’aliments de l’assemblea local de la Creu Roja a Argentona-Dosrius-Òrrius. La caminada, en què hi han participat 250 persones, ha estat organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat i s’ha dut a terme pels voltants del veïnat de Sant Jaume de Traià.

Durant la jornada, la Creu Roja ha organitzat diverses activitats lúdico-esportives a la Plaça Nova, com partits de minibàsket, minifútbol, castells inflables, tallers de maquillatge i dibuix, on un centenar de nens i nenes de diverses edats han tingut l’oportunitat de participar-hi durant tot el matí.

Les inscripcions a la caminada, així com la participació als diferents tallers organitzats per la institució humanitària, han servit per a que els participants fessin aportacions de productes alimentaris d’alta caducitat com llegums, oli i arròs, destinats al banc dels aliments de l’assemblea local que posteriorment seran distribuïts entre les persones més desafavorides.

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja