900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Un equip de socorristes de la Creu Roja a Barcelona participa en un festival europeu de Salvament del Mediterrani
28-09-2012
RescueCastelldefels
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Un equip de socorristes de la Creu Roja a Barcelona, format per 6 membres, participa demà dissabte, 29 de setembre, al II Catalunya Rescue Festival, un dels esdeveniments més importants del mediterrani de l’àmbit del salvament. Aquesta jornada de salvament, que consta de proves físiques a la sorra i a la mar, se celebrarà demà a la platja de Castelldefels.

Una vintena d’equips de més de 5 països europeus participen en aquest festival de salvament, al qual la Creu Roja hi assistit com a convidat d’honor (en no comptar amb un equip federat).

Concretament, se celebraran 6 tipus de proves diferents. Una de les proves consistirà en córrer 400 metres per la sorra, nedar-ne 600 més i córrer 400 més, mentre que d’altres seran carreres amb kaiacs o taules de salvament en circuits marcats per boies. Així mateix, se celebraran simulacres de rescats (on el socorrista farà servir aletes i tubs de rescats, o bé taules de salvament, per extreure la presumpta víctima de l’aigua)

A més de les proves que tindran lloc a Castelldefels dissabte, l’endemà, el diumenge 30 de setembre, es realitzarà a Banyoles un “Oceanman”. Aquesta prova és un triatló amb material de salvament, en què s’han nedar 1.000 metres, realitzar un circuit a la mar amb taula de 1.500 metres i un de ski de 2000 metres.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja