900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
L’ERIE de Gossos de la Creu Roja a Catalunya participa en una exposició paral·lela al lliurament de premis
25-10-2012
GUAU
Un gos del ERIE
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
Paral·lelament a la cerimònia de lliurament de premis, s’organitzen diverses activitats paral·leles per donar a conèixer els guardonats a la societat civil, entre elles una exposició sobre l’actuació de la Creu Roja davant d’emergències.

Una delegació de l’Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de Recerca i Rastreig amb Gossos de la Creu Roja a Catalunya participa entre el 24 i el 27 d’octubre a Oviedo en una exposició sobre l’actuació de la institució humanitària davant d’emergències, així com en xerrades sobre aquest tema adreçades a estudiants de diversos centres educatius i al públic en general. L’exposició es pot visitar al Campo San Francisco de la capital asturiana.

Concretament, 6 membres d’aquest ERIE s’han trasllat fins a Astúries per participar en aquesta activitat. Aquest equip està especialitzat en la recerca i rastreig de persones desaparegudes i compta actualment amb una cinquantena de gossos i prop de 60 persones voluntàries. Aquesta unitat forma part del Programa de Recerca i Salvament en Medi Terrestre de la Creu Roja i és el primer equip de recerca i rastreig amb gossos homologat arreu de l’Estat.

L’exposició sobre emergències en què participa l’ERIE és una de les diverses activitats paral•leles al lliurament dels premis Príncep d’Astúries, que s’han organitzat arreu del Principat per donar a conèixer la tasca dels premiat a la societat civil. El Moviment Internacional de la Creu Roja i de la Mitja Lluna Roja recollirà aquest divendres, 26 d’octubre, el Premi Príncep d’Astúries de Cooperació Internacional a Oviedo i una de les activitats que se celebra per divulgar la seva tasca és aquesta exposició, juntament amb diverses xerrades i conferències.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja