900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
La Creu Roja a Girona dóna cobertura sociosanitària a les Fires i Festes de Sant Narcís
26-10-2012
FestesSantNarcisarxiu
Imatge de les Festes de Sant Narcís de 2011.
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.

Per cobrir els espectacles musicals del passeig de La Copa i altres activitats, la Creu Roja ha desplegat un servei preventiu amb 140 places voluntàries.


En aquesta edició, es reforçaran les mesures preventives per mitjà de les xarxes socials.


La Creu Roja a Girona s'ocuparà de garantir l'assistència sociosanitària de les Fires i Festes de Sant Narcís des d'avui divendres, 26 d’octubre, fins al dissabte 4 de novembre. Per a aquest servei preventiu, la Creu Roja comptarà amb un total de 140 places voluntàries.


Amb aquest dispositiu sanitari, es dóna cobertura a espectacles musicals dels escenaris del Parc de la Copa, on actuen diversos grups envoltats de les populars Barraques, i a d'altres activitats vinculades a les festes. 


Enguany, la institució reforça les actuacions de prevenció de riscos, amb l’enviament de consells preventius per mitjà de les xarxes socials Twitter i Facebook. Amb aquests consells, es vol conscienciar la població en general dels riscos de la beguda i del consum d’altres substàncies.


Per al servei preventiu de les festes, es mobilitzen més de 23 torns d’ambulàncies i diversos vehicles de transport i coordinació. També es realitzaran rondes a peu de voluntariat de socorrisme per les zones de les atraccions i altres espais. Aquests serveis es fan en conveni amb l’Ajuntament de Girona, amb l’objectiu de donar la màxima cobertura preventiva i sanitària a la ciutat durant el període de festes, en què augmenta l'afluència de gent a la població.


L’any 2011, el dispositiu de la Creu Roja va realitzar 116 actuacions, un 26% menys que l'any passat. Del total d'intervencions, 103 van ser d’atenció sanitària, un 37% menys que el 2010, i 13, evacuacions a centre hospitalaris (-23%).

Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja