900 22 11 22

 
Creu Roja
FacebookTwitterInstagramFlickrSlideShareIssuuGoogle+Youtube
 
 
 
 
 
 
Prop de seixanta participants a la Trobada Provincial de Creu Roja Joventut a Barcelona
30-10-2012
Trobada Provincial Creu Roja Joventut Osona
Grup de joves que han participat a la Trobada Provincial de Creu Roja Joventut
La traducció automàtica des del català a altres llengües pot no reproduir exactament el text original.
A la trobada, que s'ha celebrat a Taradell (Osona), s'han realitzat els cursos Formació bàsica de joventut, Reforç escolar, Joguina educativa i Noves tecnologies i TIC.

A l’obertura de la trobada, hi han assistit el president provincial de la Creu Roja Barcelona, Josep Quitet, les coordinadores de l'assemblea d'Osona, Fina Molet i Mar Espadaler, la directora provincial de CRJ a Barcelona, Rosa Alcalà, i el director local de CRJ a Osona, Raül Homs.

La Trobada Provincial de Creu Roja Joventut (CRJ) a la demarcació de Barcelona s'ha celebrat el cap de setmana del 26 al 28 d'octubre al Mas Can Pic de Taradell (Osona). A la jornada, hi han assistit prop d’una seixantena de persones, entre voluntariat de CRJ, personal d'organització i formadors.

Concretament, hi han assistit 44 joves d’entre 14 i 30 anys procedents de 13 assemblees locals i comarcals de la institució humanitària, a més de 9 persones d’organització i formació.

Durant la trobada, s'han dut a terme diversos cursos amb els títols següents: Formació bàsica de Joventut, Reforç escolar, Joguina Educativa, Noves tecnologies i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Cadascun d'aquests cursos ha tingut una durada de 12 hores.

A banda de les activitats formatives, els participants han pogut gaudir d’activitats nocturnes de vida associativa, proves per cohesionar el grup on el voluntariat de CRJ a Osona ha mostrat activitats típiques de la comarca. També s'ha celebrat una nit de Carnestoltes de Terra Endins, una de les festivitats més reconegudes a la comarca. CRJ a Osona ha col•laborat en l’organització d’aquesta trobada provincial.

A l’obertura de la trobada, hi han assistit el president de la Creu Roja a la demarcació Barcelona, Josep Quitet, les coordinadores de l'assemblea d'Osona, Fina Molet i Mar Espadaler, la directora provincial de CRJ, Rosa Alcalà, i el director local de CRJ a Osona, Raül Homs.
Informació Relacionada
 
Cercador de notícies

Arxiu de notícies

Política de privacitat  | © 2014 Creu Roja